👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Każdy ma w swoim życiorysie plusy i minusy. Ważne żeby plusów było więcej i były bardziej znaczące. Kto jest bez grzechu nich pierwszy rzuci kamieniem.
@tentypluk ważne żeby plusów było więcej? Aha, czyli jeżeli jestem ogólnie OK, ale zabije jedną osobę, to znaczy że nic się nie stało, bo ilość tych "dobrych" rzeczy jest większa niż złych? Zajebiste rozumowanie..
Nie ma ludzi tylko dobrych, lub tylko złych. Nie ma prostych odpowiedzi. Ale fanatyków to nie interesuje, ważne że więcej robi dobrego
Nie ma ludzi tylko dobrych, lub tylko złych. Nie ma prostych odpowiedzi. Ale fanatyków to nie interesuje, ważne że więcej robi dobrego

bla bla bla już się bezmózgi rzucają w komentach.
Jak gościu mówi o czymś publicznie i nie boi się przyznać że są to fakty to coś w tym jest. Inaczej ktokolwiek mógł by rzucić jeden kontrargument i cały jego monolog został by obalony.
Więc przestańcie być ignorantami i otwórzcie łby na inne możliwości. Typowe zachowanie religijne. Zabić zbesztać bo ktoś mówi że jest inaczej; zero myślenia.
A jak wam tak naprawdę zależy na obronie waszych ideałów to dowiedzcie się sami z pewnych źródeł jaka jest prawda i złóżcie na typa skargę
Jak gościu mówi o czymś publicznie i nie boi się przyznać że są to fakty to coś w tym jest. Inaczej ktokolwiek mógł by rzucić jeden kontrargument i cały jego monolog został by obalony.
Więc przestańcie być ignorantami i otwórzcie łby na inne możliwości. Typowe zachowanie religijne. Zabić zbesztać bo ktoś mówi że jest inaczej; zero myślenia.
A jak wam tak naprawdę zależy na obronie waszych ideałów to dowiedzcie się sami z pewnych źródeł jaka jest prawda i złóżcie na typa skargę

Nabs napisał/a:
@tentypluk ważne żeby plusów było więcej? Aha, czyli jeżeli jestem ogólnie OK, ale zabije jedną osobę, to znaczy że nic się nie stało, bo ilość tych "dobrych" rzeczy jest większa niż złych? Zajebiste rozumowanie..
Nie ma ludzi tylko dobrych, lub tylko złych. Nie ma prostych odpowiedzi. Ale fanatyków to nie interesuje, ważne że więcej robi dobrego![]()
Jeśli zabijesz człowieka to musisz naprawdę posiadać szczere chęci by odkupić swoje winy. O to mu chodziło o równowagę, jak komuś podpierdzielisz batonika to mu odkup i masz czyste konto. Chodź w twoim przypadku jest trochę inaczej, twoja głupota i błędna wiara w to, że powiedziałeś coś mądrego spowodowało inflację twojego życia, czyli! jak cię zajebią to wystarczy kupić po batoniku dla twojej rodziny by zabójcy mieli czyste konto.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie