Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
FGW(fura gorzowskiego wieśniaka). Jakaś wioska obok Gorzowa Wielkopolskiego. 🙈🤪
zaoszczędził 5 minut na spuszczeniu powietrza i nadmuchaniu a straci dzień u lakiernika na usuwaniu rys na dachu
Dlatego ja zawsze wożę na dachu dmuchanego krokodyla , jest lepszy współczynnik oporu powietrza.
keisats napisał/a:
zaoszczędził 5 minut na spuszczeniu powietrza i nadmuchaniu a straci dzień u lakiernika na usuwaniu rys na dachu
i jeszcze, na dokładkę, zużycie paliwa mu mocno wzrosło
MukaPuka napisał/a:
ale gówniana muzyka.
Nie obrażaj gównianej muzyki. Te dziwne, metaliczne dźwięki muszą być spowodowane jakimiś zakłóceniami.