Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dashadow 2016-05-30, 12:50 4
hienamas napisał/a:

Janusze inżynieri

Janusz ortografii
Zgłoś
h................s 2016-05-30, 12:53
dashadow napisał/a:

Janusz ortografii

eee tam p🤬lisz zgubiłem tylko jedno i
Zgłoś
nowynick 2016-05-30, 13:26 31
hienamas napisał/a:

eee tam p🤬lisz zgubiłem tylko jedno i

widzisz ta twoja kompilacja powstała właśnie na zgubionym i czy x, źle postawionym przecinku, czy minusie zamiast plusa...
Zgłoś
h................s 2016-05-30, 13:57
nowynick napisał/a:

widzisz ta twoja kompilacja powstała właśnie na zgubionym i czy x, źle postawionym przecinku, czy minusie zamiast plusa...

Teraz będzie mnie to prześladowało przez całe życie
Zgłoś
donkapusta 2016-05-30, 18:27 2
Niektóre to zwykłe przebudowy, np. ktoś zlikwidował okno i je zamurował nie zdejmując okna - może nie było to istotne, ktoś zlikwidował piętro, ale szkoda było wyrzucać kasę na likwidację schodów. Co do torów to widać, że to nieczynny linia bo szyny całkowicie zardzewiałe. Jak się nie zna kontekstu to można komuś przypisać wiele bzdur.
Zgłoś
Akki11 2016-05-30, 21:02
Ten zj🤬y głos prowadzącego. Jak ja tego nie trawię.
Zgłoś