👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaś Fasola to nic w porównaniu z cyklem Atkinsona "Czarna Żmija". Prawdziwy inteligentny humor, nie biorący jeńców.

kiedyś na pewnym ognisku na którym były dziewczyny (!) no i my (chłopaki) byłem świadkiem sytuacji kojarzącej mi się z ta z filmiku ...
otóż pewnej lasce spodobał się jeden z moich kolegów, ewidentnie do czegoś dążyła, ale że chłopak był nieśmiały to nie potrafił wykorzystać sytuacji, widząc to chciała mu 'pomóc' - wzięła do 'buzi" solonego paluszka i zasugerowała żeby go schrupali w taki sposób aby ich usta zetknęły się w miłosnym uniesieniu (oczywiście nie powiedziała tego na głos ale każdy facet zrozumiał by jej intencje)...
kolegę zamurowało.
nie wiedząc co robić wyciągnął jej tego paluszka z buzi i zjadł...
i wiecie co - nie zamoczył.
otóż pewnej lasce spodobał się jeden z moich kolegów, ewidentnie do czegoś dążyła, ale że chłopak był nieśmiały to nie potrafił wykorzystać sytuacji, widząc to chciała mu 'pomóc' - wzięła do 'buzi" solonego paluszka i zasugerowała żeby go schrupali w taki sposób aby ich usta zetknęły się w miłosnym uniesieniu (oczywiście nie powiedziała tego na głos ale każdy facet zrozumiał by jej intencje)...
kolegę zamurowało.
nie wiedząc co robić wyciągnął jej tego paluszka z buzi i zjadł...
i wiecie co - nie zamoczył.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie