Atak jastrzębia na psa przy stadionie w Gdańsku
[ Komentarz dodany przez: RutQ: 2013-11-03, 18:44 ]
Ciąg dalszy spotkania z panem wróblem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-11-03, 16:12
Co za babsko!!
Film wysłany do odpowiednich służb.(odczytają maila jutro zapewne)
Takie coś jest karane i i argument żę zatakował mopa jest niczym
Co za kobieta. !!!!Sybir dla takich
Wspólczuę mieć taką kobietę w życiu
konto usunięte
2013-11-03, 16:13
Haha, fejk czy nie fejk - jakiś czas temu słyszałem o takiej akcji, tyle że tam jastrząb wygrał i miał dobry obiad
konto usunięte
2013-11-03, 16:23
Jastrząb był własnością jakiegoś sokolnika. Taki film i to jeszcze w Hubertusa :|.
@kurabezkosci
Te sznurki to pęta, w filmiku słychać też dzwoneczki, które mocuje się do pęta na nogach ptaka. Jastrząb na 100% jest własnością jakiegoś sokolnika, ptak prawdopodobnie nawiał. Raczej fake to nie jest, który sokolnik pozwoliłby na deptanie jego ptaka...?
konto usunięte
2013-11-03, 16:33
Tu jest ciąg dalszy
konto usunięte
2013-11-03, 16:35
Cyrk
2013-11-03, 16:46
Hołota z poznania ze szczurem na wycieczkę do miasta się wybrała i zdziwienie, że w Trójmieście się plugastwo tępi...
Zamiast smycz odpiąć i cieszyć się widokiem to męczą biednego ptaka. Pewnie z Gdyni przyjechali, tam koniec świata jest, nawet kebsa nie da się zjeść normalnie
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
konto usunięte
2013-11-03, 16:52
ludzie pewnie z jakiegoś zadupia jakimi Gdańsk jest dookoła obrośnięty
konto usunięte
2013-11-03, 17:03
"niebywałe, niebywałe"
konto usunięte
2013-11-03, 17:11
"Bo mógł dziecku na głowę skoczyć..." Specjalista ornitolog się znalazł. Ptaszek zobaczył biegającego szczura, to jeszcze mają do niego pretensje, że się chciał szkodnika pozbyć.