Atak jastrzębia na psa przy stadionie w Gdańsku
[ Komentarz dodany przez: RutQ: 2013-11-03, 18:44 ]
Ciąg dalszy spotkania z panem wróblem.
@Cokroktosmok widać znasz się na rzeczy,ciąg dalszy akcji to też zapewne fejk
Konto usunięte
2013-11-03, 17:28
303 c🤬j w dupe t0 tw0jej starej debilu!!! c0 za tępa k🤬a
Konto usunięte
2013-11-03, 17:29
Jestem zajebisty od razu wiedziałem że to nie fejk !
LaChupacabra napisał/a:
Mam nadzieje że fejk i że jastrząb cały, ale w razie czego za jastrzębia atakującego yorka ZAWSZE piwko wypiję, a babie depczącej mu po skrzydle puszka po piwie w dupę.
chciałeś napisać
krata
zonk
2013-11-03, 17:45
Normalna reakcja ludzi. Jakieś kurestwo nadleciało i zaatakowało psa to normalne, że właściciel stanie w obronie. A wszystkim miłującym ptaszki c🤬j w dupę.
"Co za gnój mały" ... Kupili yorka to niech teraz nie narzekają.
...no ale sie wk🤬iłem. Co za głupia p🤬da, co za głupie niedoedukowane bachory. Jest zakaz wprowadzania psów, a co dopiero szczurów na teren stadionu. Tam normalnie pracują sokolnicy z ptakiami i przeganiaja ptaki i inne zwierzęta. Ptak wykonywał swoją robotę, a głupie buraki przyjechały stadion sobie pooglądać. Ptakowi raczej nic sie nie stało, ale jak k🤬a na koncu widac jak wszyscy buciorami go przybijają do gleby to c🤬j wie co oni dalej z nim zrobili... bezmózgi.
Z daleka widać że ptak z hodowli, nie atakuje drugi raz tylko wraca do sokolnika. No ale p🤬deczka po technikum lakierowania mordy wie wszystko najlepiej.
Konto usunięte
2013-11-03, 18:40
przykopali jastrzębia:D
forfiter air edyszion - szwagier z niebiosa
podpis użytkownika
what has been seen cannot be unseen
SQT napisał/a:
Normalna reakcja ludzi. Jakieś kurestwo nadleciało i zaatakowało psa to normalne, że właściciel stanie w obronie. A wszystkim miłującym ptaszki c🤬j w dupę.
Tobie w oko, bo w dupę to mogło by się okazać że Ci się spodoba
York to nie pies tylko kudłate gówno...
Konto usunięte
2013-11-03, 18:50
I ch*j "piesek" i tak pewnie do kasacji po tym jak go jastrząb złapał w szpony
piękny ptak! nie można mieć do niego pretensji w końcu taka jego natura leci piwko siup
p.s przydał by mi się na jeden dzień polatać koło mojego bloku bo już k🤬a z tymi gołębiami srającymi po balkonach szału można dostać
Konto usunięte
2013-11-03, 18:58
Wszyscy kurna orły jesteście. Toż to myszołów, a nie jastrząb
Co to za moda na te "tej"?
Tak się dzieje, kiedy "pies" wygląda jak szczur a nie jak pies