Co on k🤬a p🤬lnięty? Ztrąbiłeś go jak jasnego c🤬ja że Ci tak drogę zajeżdżał ? Swoją rozbabraną skodą bym mu w dupe zajechał wiedząc że mam film

...w Katowicach też już tak jest. Kiedyś śląscy kierowcy mieli klasę w porównaniu do stolcowych wieśniaków, ale k🤬a teraz mamy to samo. ( dzisiaj leciałem na Opolską do K-c. Korek taki se. K🤬s mnie nie chciał wpuścić chyba przez 100m na DTŚ. Drzwi sk🤬iel otworzyć też nie chciał ) ;/ Strasznie dużo jeżdżę jako handlowiec i mega mnie wk🤬ia chamstwo na drogach
Passat, w leasingu, chłopie, kultury się spodziewałeś?
TO jakiś menago średniego szczebla, nie spodziewałbym się po nim wiele
Btw. ból dupy na warszawskich kierowców. A jaki on warszawski, obstawiam, że niedawno pozbył się swojego 25 letniego pasiora na blachach tak egzotycznych, że nawet pod wschodnią granicą drapali się w głowę skąd to
To protect the sheep you gotta catch the wolf.

Btw. ból dupy na warszawskich kierowców. A jaki on warszawski, obstawiam, że niedawno pozbył się swojego 25 letniego pasiora na blachach tak egzotycznych, że nawet pod wschodnią granicą drapali się w głowę skąd to

podpis użytkownika
Sometimes good people must do bad things.To protect the sheep you gotta catch the wolf.

akurat na takiego h🤬ja strawił bym dostarczenie filmiku na komendę aby go panowie zbliżyli do wygrania roweru
od razu z tym na psy. zresztą mam nadzieje ze tu siedza na zmiane i wyłapują debili drogowych ... a przy okazji i pedofilów dowcipnisiów.
cicik p🤬lisz jak jezuschytrus
jakaś k🤬a plaga na tym forum. Kontakt z chytrusem zaraża głupotą.
Swoją drogą k🤬ica mnie strzela przez takich "kierowców" i mam nadzieję że prędzej czy później ktoś im skopie te pop🤬lone puste główki
jakaś k🤬a plaga na tym forum. Kontakt z chytrusem zaraża głupotą.
Swoją drogą k🤬ica mnie strzela przez takich "kierowców" i mam nadzieję że prędzej czy później ktoś im skopie te pop🤬lone puste główki

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
przy drugim jego przyhamowaniu bym dodał gazu i wj🤬 się we frajera. i tak mam intercooler do wymiany i błotnik. czemu ja nie mam takich okazji...
podpis użytkownika
Jeśli nie boli, to źle to robisz.

Myślałem, że na światłach będzie fight, ale takie rzeczy chyba tylko w Sowiecji

J🤬y VWiesniak w passacie, czego od niego wymagacie?
Ten tepy c🤬j na jak zobaczy ten film na youtube, pewnie bedzie straszyl autora sadem
Ten tepy c🤬j na jak zobaczy ten film na youtube, pewnie bedzie straszyl autora sadem