Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
andreez91 2013-05-30, 8:38
nigdy nie zrozumiem was brudasy jak można sie jarać jak ktoś gra na samej gitarze nie wiem czym wy sie jaracie albo caly zespół gra albo won mnie z tymi brudnymi ryjami XD
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 8:53 33
@up brudnego ryja szukaj nad p🤬dą swojej starej.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 10:45 4
Paul Gilbert, według mnie jeden z czołowych gitarzystów. Który jeszcze do dzisiaj daje rade.

donplicco napisał/a:

@up brudnego ryja szukaj nad p🤬dą swojej starej.

ale mu pojechałeś
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 11:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 13:50 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 14:14 3
Zgodzę się z przedmówcą. Nie wiem co on chciał pokazać ale to nie było granie. To był horror. Na początku myślałem, że się stroi a tu zonk. To nie dla mnie.
Zgłoś
baxter 2013-05-30, 15:34
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 15:45 2
Vai może się schować.

Page:

Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 16:54 1
ale pedalstwo
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 17:10 7
(UP) bije od Twojego nicku.
Zgłoś
MichaU 2013-05-30, 19:13 3
To co wrzucił Goker to parodia. Oryginał brzmi tak:

Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-30, 20:17 2
donplicco napisał/a:

Zarówno Vai jak i Satriani, to tacy gitarzyści, którzy zamiast grać to jebią psa w przysłowiową chorą dupę. Nie lubię tam takich 'piździklapków' walących techniczne popisówki. W muzyce musi być moc ekspresji i wyrażania emocji a nie tylko techniczne 'bzibzianie'.

To może posłuchaj ich to zmienisz zdanie. Bo najwyraźniej kompletnie nie masz pojęcia o czym piszesz skoro piszesz o braku ekspresji i wyrażania emocji u Vaia czy Satrianiego....

Masz swoje zero ekspresji... Każdy dźwięk dopracowany, każde podciągnięcie, każde wibrato.. Aż ciarki przechodzą po plecach.

Piwko leci za mistrza Steve chociaż nie wybrałeś najlepszego filmiku na promowanie go
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 20:20
Zgłoś
Bard_Zerald 2013-05-30, 20:25 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 20:29
ale lami, nawet moj stary tak nie lami na gitarzy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem