📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy kto uwierzył, że podkład z filmiku głownego jest Vaia jest debilem - przeciez on nie po to ma techników którym płaci tysiące $ i sprzęt warty tyle, co luksusowy samochód żeby brzmieć jak debil na Squierze podłączony do 15sto watowego wzmaka

Jakaś kocia muzyka, zero rytmu, kompletny brak czegokolwiek. A ludzie tylko nazwiskiem niby "legendy" się zachwycają. Żałosne.

macie link do filmiku. To przeróbka jest gnioty, a nie real /watch?v=jY8wyKuLY2k

bez zbędnych efektów można zachwycać i to nie tylko muzycznie
Może się nie znam, ale wygląda jakby ciągnął 3 druty a żaden nie wytrysnął ;D

donplicco napisał/a:
Właśnie o tym piszę. 100% techniki, zero sztuki. </end>
Kwintesencja sztuki właśnie, brak technicznych ograniczeń do wyrażania tego co się chce, od pięknych melodii i harmonii po popisy techniczne tam jest wszystko, muzycy rockowi kompletni. Rzygasz nimi a w avatarze masz Lemmy'ego który tłucze od ponad 30 lat to samo...
@up za Paco piwko!

Jakim cudem się to twoje gówno dostało na główną to nie wiem.
To jest dopiero solo!
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to powiem, że to Eddie Van Halen
To jest dopiero solo!
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to powiem, że to Eddie Van Halen

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie