📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

DuckDodgers napisał/a:
Nie wcaleSzczególnie że metrum to jeden z elementów muzyki i składa się na skomplikowanie utworu.
![]()
.
Metrum nie ma nic wspólnego, z tym co napisałem. Ciężkie?
DuckDodgers napisał/a:
Dlatego jest szanowany na całym świecie
No w sumie, Lady Gaga na swój sposób też/
P.S.
O płodzeniu, nie było do Ciebie, więc "czep się tramwaju".

DuckDodgers napisał/a:
Źle. TY nie możesz jej słuchać, a to znaczna różnica.
Dlatego tak bardzo nie rozumiem, dlaczego boli Ciebie moja opinia. Przy tym atakujesz moją osobę, zamiast podejmowac zdrową dyskusję.
a...
Motorheada słucham rzadko i okazyjnie, poza tym, nie obrażam się, gdy nie podoba się komuś muzyka, któej słucham (w przeciwieństwie do Ciebie).Lemmiego bardziej lubię jeszcze z Hawkwinda.

Nie pisałem tego do Ciebie.
Nie nazwałem niczego gównem.
Póki co tylko obrzucasz inwektywami, nie dyskutujesz.
Nie nazwałem niczego gównem.
DuckDodgers napisał/a:
Aha.
dyskutuję sobie bo mam na to ochotę,
Póki co tylko obrzucasz inwektywami, nie dyskutujesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie