👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy powiedzieć "chce mieć dodatkowo milion jeszcze życzeń." Prostsze;)
@ CDBlaze za hajs moge mieć nawet twoja matke na całe lato jestem ciekawy czy by sie oddała za 10 milionów euro ale potem byś zmienił zadnie nie chciałem cie urazić ani twojej matki tylko mówie jak jest ja bym sie sprzedał

Dobra dobra, ale na ostatnim obrazku tylko ten 3 chłopak ma okularki a pozostali koledzy nie także ich też by "zneutralizował"

"Dobra dobra, ale na ostatnim obrazku tylko ten 3 chłopak ma okularki a pozostali koledzy nie także ich też by "zneutralizował" "
No co ty nie powiesz Sherlock !
No co ty nie powiesz Sherlock !

a za multikonto nie ma bana? teraz tylko dojść czy CDBlaze powiedział matce o ofercie i sama załozyła konto na sadolu, czy też jakiś pryszczaty masturbator dla kilku piwek
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie