Od kiedy porządna gleba jest wieśniackim tuningiem? Akurat przy tej feldze i w tym aucie nie wygląda to dobrze, ale nie w każdym tak jest.

Teraz się tak przyjęło, że każda modyfikacja w samochodzie to zaraz wieśniactwo. Jeśli samochód zrobiony jest ze smakiem, to można mówić o ciekawym tjuningu. W tym wypadku nie można mówić o przesadzie bo zmiany są małe i całkiem nieźle się komponują z golfikiem.

stwierdzam hejt bo golf i smialo obstawiam ze autor albo nie ma wlasnego samochodu, albo pomyka zlomem starych
też mi do gustu golfy nie przypadają, no może za wyjątkiem 1nki i 2jki a reszta VW a kysz

przycięcie sprężyn jako tuning gdzie efektem jest tylko rozj🤬y od krawężników zderzak - bardzo praktyczna modyfikacja. Mamy tutaj dużo fanów tuningowanego golfa

Gdzie ty tutaj chłopcze widzisz wieśniacki tuning. To się nazywa German style, poczytaj o tym najpierw a nie wypisujesz pierdoły...
Cytat:
Ty z tym przycinaniem to na serio ?przycięcie sprężyn jako tuning gdzie efektem jest tylko rozj🤬y od krawężników zderzak - bardzo praktyczna modyfikacja. Mamy tutaj dużo fanów tuningowanego golfa

@up
Dzimi stara mu przycinała nogi w krześle jak rósł i se chłopak wkręcił że krzesła i auta tak samo się obniża
Dzimi stara mu przycinała nogi w krześle jak rósł i se chłopak wkręcił że krzesła i auta tak samo się obniża

od kiedy to jest wiesniacki tuning? p🤬lnij sie w leb i najpierw popatrz na swoj samochod z drzwiami od szafy zamiast spoilerem a pozniej na tego golfa
podpis użytkownika
asg2few

@wilczekone
Nie mogę się zdecydować, w którym komentarzu bardziej się skompromitowałeś.
Nie mogę się zdecydować, w którym komentarzu bardziej się skompromitowałeś.

Śmiejecie się, ale niektórzy naprawdę obcinają zwoje sprężyn żeby posadzić na glebę, albo wsadzają kawały gumy między zwoje żeby utwardzić. W bardzo piękny sposób rozpieprza to całe zawieszenie. Chce się mieć niżej i twardziej, to trzeba zainwestować w sportowy zawias i regulowane wahacze, nie ma rady. Ja zainwestowałem w gwint dzięki czemu mogę podnieść samochód na zimę i nie robię za pług śnieżny.