👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pater patriae napisał/a:
U nas jeszcze nie jest tak źle jak na zachodzie, gdzie taki proceder trwa już od kilkudziesięciu lat (każdy obcokrajowiec chwali naszą żywność), ale z roku na rok jest gorzej.
No, ostatnio się przekonałem o naszej cudownej żywności właśnie na zachodzie.
Parówki (kiełbaski?), Nasze pyszne ("DOBRE BO NA POLSKIM GÓWNIE PĘDZONE, BLURGHFLURGH") Sokołowa - 25% zawartości mięsa. Dla porównania NAJTAŃSZE parówki z Lidla - 87% mięsa.
Podsumowując: DOBRE BO POLSKIE.
nw4d, nie mogłeś tej swojej informacji napisać w opisie tematu? Tak się na te "piwa" łasisz?

Ameryki kolega AdBuster nie odkrył.
Każdy, komu zależy na kupowaniu dobrej jakości produktów (nie, nie premium, tylko nie nasączonych chemią właśnie) automatycznie sprawdza etykietę i jest już nawet po samym wyglądzie produktu w stanie określić co może znajdować się w środku i wie, czego od razu unikać.
Nie wiem jak można pomylić kotlety prosto z probówki i w kolorowym opakowaniu ze zwykłymi kotletami z mięsa do przygotowania a'la babcine
Swoją drogą, jakość mięsa w marketach to również ogromna masakra. Nie mówiąc o sposobach jego pozyskiwania i traktowaniu zwierząt hodowlanych, ale to temat na inny temat...
Soki i napoje to też temat typu kolorowa rzeka. Wszystko teraz jest jak najbardziej naciągane. A napojów bardzo nie warto pić.
Idea słuszna. Warto nie dawać się wrabiać przez markety, a o to coraz trudniej.
Numer z Vitamin Shot'em widziałem już w innym filmiku.
Powodzenia wszystkim wybierającym się na zakupy
Każdy, komu zależy na kupowaniu dobrej jakości produktów (nie, nie premium, tylko nie nasączonych chemią właśnie) automatycznie sprawdza etykietę i jest już nawet po samym wyglądzie produktu w stanie określić co może znajdować się w środku i wie, czego od razu unikać.
Nie wiem jak można pomylić kotlety prosto z probówki i w kolorowym opakowaniu ze zwykłymi kotletami z mięsa do przygotowania a'la babcine

Soki i napoje to też temat typu kolorowa rzeka. Wszystko teraz jest jak najbardziej naciągane. A napojów bardzo nie warto pić.
Idea słuszna. Warto nie dawać się wrabiać przez markety, a o to coraz trudniej.
Numer z Vitamin Shot'em widziałem już w innym filmiku.
Powodzenia wszystkim wybierającym się na zakupy

Wystarczy pójść do Biedronki i spróbować niektórych 'potraw'. Byłoby materiału na kilkadziesiąt odcinków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie