Główna Poczekalnia (12) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zsakuł 2013-05-13, 16:40 3
śledzik lubi pływać
ale taki otwieracz do puszek spoko. tylko po c🤬j to komu w sumie
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 16:44 1
hehe p🤬dy trzeba mieć czym zapić ,to wp🤬li sie to razem z puszką.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2013-05-13, 17:12 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 17:22 43
młody nie łapie że chodzi o smród i zatyka uszy

można to u nas dostać?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 17:26 28
"Surströmming (kiszony śledź) to szwedzki przysmak ze sfermentowanych śledzi bałtyckich (...) Otwieranie puszki pod wodą może trochę zmniejszyć zapach, jak również ustrzeże otwierającego przed nieopatrznym chlapnięciem zalewy, które może być tragiczne w skutkach dla odzieży." Mówiąc krótko Zgniły śledź :S (młody nie wie co robić xD) PS. Tak, można to kupić w Polsce ;P
Zgłoś
Astarot 2013-05-13, 18:24 1
Wszystko dlatego, że te śledzie pływały po Bałtyku do którego hektolitry ścieków z Wisły wpływają na dobę, a chinole i tak gorsze gówno jedzą.
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2013-05-13, 18:28
Cały sęk w tym, że tych filetów nie wp🤬la się tak jak panowie na filmiku. Jest to składnik różnych dań i ta ryba w nich jest w odpowiednio małych ilościach
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 18:30 14
Czy tylko mnie śmieszy dźwięk odruchu wymiotnego u tego typka?
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 18:34
polecam islandzką skatę
Zgłoś
bonio3e 2013-05-13, 18:36 8
Pierre d'Ollony napisał/a:

Cały sęk w tym, że tych filetów nie wp🤬la się tak jak panowie na filmiku. Jest to składnik różnych dań i ta ryba w nich jest w odpowiednio małych ilościach

Tzn ze mam otworzyc cala puszke zeby j🤬o na hawirze tylko po to zeby dodac maly kawalek sledzia do salatki?
Zgłoś
Suq-Madiq 2013-05-13, 18:39 1
Ojezusmaria. Dawno się tak nie uśmiałem na sadistiku. Zasłużony bronek.

cswthomas93pl napisał/a:

Czy tylko mnie śmieszy dźwięk odruchu wymiotnego u tego typka?

Nie tylko ;D

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 18:51
Napisane jest, że pachnie jak kiszona kapusta... jak dla mnie bardzo przyjemny zapach.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-13, 18:53 3
Pierre d'Ollony,

Fakt faktem, trzeba oddzielić mięso od kręgosłupa i ości, ale poza tym Szwedzi wp🤬lają to jak my zwykłe śledzie. Dodatkowo cebulka, coś na kształt tortilli(Tunnbrod się nazywał chyba), pomidorek, ziemniaczki i masełko. Tak to szamali przy mnie i nie mieli odruchu wymiotnego.

Próbowałem, nie dałem rady, odpadłem po pierwszym kęsie. Kto odważny niech próbuje.

majfon,

Kapusty która się kisiła dobre 5 lat... W towarzystwie znoszonych skarpetek.
Zgłoś
motopompa1986 2013-05-13, 18:56
@majfon to nie pachnie jak kiszona kapusta uwierz mi, jadłem to ścierwo. To śmierdzi padliną lub starą rybą, ale jak się człowiek przełamie to w smaku nie jest takie złe, tylko cholernie słone.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem