Nieźle chłopaków porobiło
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
śledzik lubi pływać
ale taki otwieracz do puszek spoko. tylko po c🤬j to komu w sumie
konto usunięte
2013-05-13, 16:44
hehe p🤬dy trzeba mieć czym zapić ,to wp🤬li sie to razem z puszką.
konto usunięte
2013-05-13, 17:22
młody nie łapie że chodzi o smród i zatyka uszy
można to u nas dostać?
konto usunięte
2013-05-13, 17:26
"Surströmming (kiszony śledź) to szwedzki przysmak ze sfermentowanych śledzi bałtyckich (...) Otwieranie puszki pod wodą może trochę zmniejszyć zapach, jak również ustrzeże otwierającego przed nieopatrznym chlapnięciem zalewy, które może być tragiczne w skutkach dla odzieży." Mówiąc krótko Zgniły śledź :S (młody nie wie co robić xD) PS. Tak, można to kupić w Polsce ;P
Wszystko dlatego, że te śledzie pływały po Bałtyku do którego hektolitry ścieków z Wisły wpływają na dobę, a chinole i tak gorsze gówno jedzą.
Cały sęk w tym, że tych filetów nie wp🤬la się tak jak panowie na filmiku. Jest to składnik różnych dań i ta ryba w nich jest w odpowiednio małych ilościach
konto usunięte
2013-05-13, 18:30
Czy tylko mnie śmieszy dźwięk odruchu wymiotnego u tego typka?
konto usunięte
2013-05-13, 18:34
polecam islandzką skatę
Pierre d'Ollony napisał/a:
Cały sęk w tym, że tych filetów nie wp🤬la się tak jak panowie na filmiku. Jest to składnik różnych dań i ta ryba w nich jest w odpowiednio małych ilościach
Tzn ze mam otworzyc cala puszke zeby j🤬o na hawirze tylko po to zeby dodac maly kawalek sledzia do salatki?
Ojezusmaria. Dawno się tak nie uśmiałem na sadistiku. Zasłużony bronek.
cswthomas93pl napisał/a:
Czy tylko mnie śmieszy dźwięk odruchu wymiotnego u tego typka?
Nie tylko ;D
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
konto usunięte
2013-05-13, 18:51
Napisane jest, że pachnie jak kiszona kapusta... jak dla mnie bardzo przyjemny zapach.
konto usunięte
2013-05-13, 18:53
Pierre d'Ollony,
Fakt faktem, trzeba oddzielić mięso od kręgosłupa i ości, ale poza tym Szwedzi wp🤬lają to jak my zwykłe śledzie. Dodatkowo cebulka, coś na kształt tortilli(Tunnbrod się nazywał chyba), pomidorek, ziemniaczki i masełko. Tak to szamali przy mnie i nie mieli odruchu wymiotnego.
Próbowałem, nie dałem rady, odpadłem po pierwszym kęsie. Kto odważny niech próbuje.
majfon,
Kapusty która się kisiła dobre 5 lat... W towarzystwie znoszonych skarpetek.
@majfon to nie pachnie jak kiszona kapusta uwierz mi, jadłem to ścierwo. To śmierdzi padliną lub starą rybą, ale jak się człowiek przełamie to w smaku nie jest takie złe, tylko cholernie słone.