Czy też lubicie Jima za to że się nie p🤬li, ma w dupie poprawność polityczną, ale też myśli czasem?
Tutaj ciekawy monolog na temat "sportowego" myślistwa.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Bardzo dobrze powiedziane. Niestety prawicpoatole się nie wypowiedzą bo nie ma napisów w języku narodu wybranego, dumnych Polaków broniących przedmurza Europy prze hordami dzikich.
konto usunięte
2017-07-27, 0:00
Mordowanie czy to ludzi czy zwierząt bez ważnego powodu jest dla mnie powalone, a ludzie którzy to robią są warci mniej niż worek pełen śmieci.
konto usunięte
2017-07-27, 1:00
Jesteście tacy głupi czy tylko udajecie, bo nie wiem czy mam się śmiać czy może płakać?
konto usunięte
2017-07-27, 12:11
Czekamy aż zlecą się pieski od Cejrowskiego
konto usunięte
2017-07-27, 14:57
@up
Pomogę w zbiórce
Kowboj czacza to normalny komunista
#pdk
konto usunięte
2017-07-27, 17:03
@up@up itd. Mam dzisiaj wolne i właśnie szykuję się na polowanie. Całe to bredzenie o okrucieństwie mnie bawi. To jest atawizm i nie ma w tym nic złego, dla przeciwników polowania mam propozycje, jak któryś walnie samochodem dzika lub sarnę niech idzie do zakonu w ramach pokuty. Człowiek poluje od zarania dziejów, teraz ma tylko lepsze narzędzia a a jak jeden z drugim wpieprza wieprzowinę ukatrupioną w rzeźni to jakoś sumienie go nie męczy. Strzał ze sztucera jest sto razy bardziej humanitarny niż wycieczka do rzeźni.
konto usunięte
2017-07-27, 17:40
@up. W materiale gość mówi o zabijaniu dla sportu a nie dla pokarmu, jesli wg Ciebie mieso lwa jest jadalne to psem czy kotkiem tez nie pohańbisz...
Jim Jeffries ze śmiechem puszczanym z taśmy? No kurde jakoś nie jestem w stanie tego obejrzeć...