Niezwykły trening maszynki do zabijania, wojownik rodem z Mortal Kombat:P
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
@ganji
Pochwal się jaką Ty nową technologię stworzyłeś i jak ulepszyłeś świat.
Pochwal się jaką Ty nową technologię stworzyłeś i jak ulepszyłeś świat.
up To prawda ganji miał prawo napisać co o tym myśli ale inni mają prawo napisać co myślą o tym co myśli ganji.
I dlatego napisałem, że zaraz tu będą hejty starszne takich nieudaczników życiowych jak garota czy EpiCMvP, którzy mają trochę inne priorytety, niż większość ludzi posiadających choć krztę intelektu. Przykro mi to czytać, że dziś zamiast mózgu, liczy się dla ludzi pierwotny instynkt jaskiniowca. Dziś są jeszcze inne metody zdobywania świata, ale co im o tym wiedzieć. Żałośni jesteście wy prezentując swoją postawę. Można być wysportowanym oraz wykształconym i mądrym zarazem i nie trzeba się wcale bić w klatkach i na ringu, czy klatce żeby zarabiać ładne pieniądze, ale dla ludzi, dla których szczytem jest podnieść 200 kilo na klate i golf III to coś niepojętego.
Pozdro i nie spinajcie się tak, bo wam żyłka pęknie
Pozdro i nie spinajcie się tak, bo wam żyłka pęknie
Cóż za logika! ktoś kto trenuje MMA nie ma nic w głowie... tylko osoba nie mająca nic w głowie mogła takie coś napisać.
Polecam poczytać troszkę o wykształceniu zawodników, o tym jakie biznesy prowadzą i kim są prywatnie a dopiero potem wypowiadać się na tematy na które nie ma się pojęcia. Bo jestem pewny że inteligencją powalają 90% użytkowników tego portalu.
Polecam poczytać troszkę o wykształceniu zawodników, o tym jakie biznesy prowadzą i kim są prywatnie a dopiero potem wypowiadać się na tematy na które nie ma się pojęcia. Bo jestem pewny że inteligencją powalają 90% użytkowników tego portalu.
Bestia, takiemu to nie podskoczy żaden pajac ;p
Ktoś miał może styczność z tą maską do treningu?
Ktoś miał może styczność z tą maską do treningu?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie