Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ganji 2015-03-19, 15:46 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
garota 2015-03-19, 15:56 68
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
EpiCMvP 2015-03-19, 15:57 38
@ganji

Pochwal się jaką Ty nową technologię stworzyłeś i jak ulepszyłeś świat.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-19, 16:08 6
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2015-03-19, 16:15 9
up To prawda ganji miał prawo napisać co o tym myśli ale inni mają prawo napisać co myślą o tym co myśli ganji.
Zgłoś
ganji 2015-03-19, 16:23 2
I dlatego napisałem, że zaraz tu będą hejty starszne takich nieudaczników życiowych jak garota czy EpiCMvP, którzy mają trochę inne priorytety, niż większość ludzi posiadających choć krztę intelektu. Przykro mi to czytać, że dziś zamiast mózgu, liczy się dla ludzi pierwotny instynkt jaskiniowca. Dziś są jeszcze inne metody zdobywania świata, ale co im o tym wiedzieć. Żałośni jesteście wy prezentując swoją postawę. Można być wysportowanym oraz wykształconym i mądrym zarazem i nie trzeba się wcale bić w klatkach i na ringu, czy klatce żeby zarabiać ładne pieniądze, ale dla ludzi, dla których szczytem jest podnieść 200 kilo na klate i golf III to coś niepojętego.

Pozdro i nie spinajcie się tak, bo wam żyłka pęknie
Zgłoś
PoloniaJuby 2015-03-19, 16:24 3
Cóż za logika! ktoś kto trenuje MMA nie ma nic w głowie... tylko osoba nie mająca nic w głowie mogła takie coś napisać.

Polecam poczytać troszkę o wykształceniu zawodników, o tym jakie biznesy prowadzą i kim są prywatnie a dopiero potem wypowiadać się na tematy na które nie ma się pojęcia. Bo jestem pewny że inteligencją powalają 90% użytkowników tego portalu.
Zgłoś
ganji 2015-03-19, 16:26 2
Zgłoś
PoloniaJuby 2015-03-19, 16:37 14
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-19, 16:39 1
Zgłoś
PoloniaJuby 2015-03-19, 16:46 6
Zgłoś
garota 2015-03-19, 16:50 7
Zgłoś
RagnarIsNotMyFather 2015-03-19, 16:54
Bestia, takiemu to nie podskoczy żaden pajac ;p
Ktoś miał może styczność z tą maską do treningu?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem