👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McMenel napisał/a:
"Prawda jest taka iż Urban jest chyba jedną z najinteligentniejszych postaci w Polsce."
A ja mam największego penisa w Polsce...

tak mi sie rzuciło w oczy ze avatr autora tematu wyglada jak syn Urbana
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
@up niejeden wolał stać po resztki mięsa z kartką i pieniędzmi niż stać teraz bez kartek i pieniędzy po jakieś niejadalne gówno.

Umarł Uban Jerzy - pokój jego duszy.
Trumna mu się nie domyka, bo wystają uszy.

Przynajmniej nie zmarnowaliby szansy na ostry biznes z łupkowego...

artiee napisał/a:
@up niejeden wolał stać po resztki mięsa z kartką i pieniędzmi niż stać teraz bez kartek i pieniędzy po jakieś niejadalne gówno.
Widać, że bladego pojęcia nie masz o PRLu.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
McMenel napisał/a:
A to są jakieś wady czy co ?? Prawda jest taka iż Urban jest chyba jedną z najinteligentniejszych postaci w Polsce. Z komuną nie miał za wiele wspólnego. Po prostu jest oportunistą nie komunistą. Gdyby USA zaproponowały mu pracę za większe pieniądze to pisał by peany na cześć demokracji.
idż mu jeszcze laske zrób pasujecie do siebie

Paskudny Stary Dżon napisał/a:
Umarł Uban Jerzy - pokój jego duszy.
Ja znałem to tak:
Tu leży Urban Jerzy, pokój jego duszy,
metr w lewo, metr w prawo leżą jego uszy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie