📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:41

Wyjaśni ktoś o co chodzi z grubciem o uszach jak skrzydła? Ostatnio głośno się o nim robi, czyżby to kolejny "polityk" który robi sobie raklamę takimi durnymi filmikami?

Tu leży Jerzy Urban, chwała jego duszy. Trumna nie zamknięta, bo wystają uszy.
Taki suchar adekwatny do tematu.
Taki suchar adekwatny do tematu.

Collaaaa napisał/a:
Wyjaśni ktoś o co chodzi z grubciem o uszach jak skrzydła? Ostatnio głośno się o nim robi, czyżby to kolejny "polityk" który robi sobie raklamę takimi durnymi filmikami?
Właśnie na przykładzie Twojej wypowiedzi widać że nauka historii, a przynajmniej ta dotycząca okresu PRL kuleje(a jesteśmy z tego samego rocznika). Jeżeli człowiek nie kształci się we własnym zakresie, nie czyta informacji z różnych źródeł, ma ograniczony pogląd na to co się dzieje obecnie. Dzięki tej niewiedzy bardzo łatwo można manipulować ludźmi i nie będę zaskoczony jak za 20-30 lat na ulicach będą stały pomniki ludzi pokroju Jaruzelskiego czy Michnika(tak właściwie to Szechtera)

Jestem tolerancyjnym człowiekiem. Pedały mi nie przeszkadzają, murzyni bywają użyteczni na polach bawełnianych, Niemców lubię za pragmatyzm, a katolicy ze swoimi bajkami są całkiem zabawni. Natomiast komuchów i wszystkich, którzy mieli z tym czerwonym szlamem do czynienia, spaliłbym żywcem. Posypując solą i ćwiartując tępą maczetą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie