Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:04
konto usunięte 2012-11-07, 23:16
ładny ma domek
Zgłoś
ABN 2012-11-07, 23:19
haha.... staremu już bliżej do pieca więc dajcie sobie na luz, lubi wzbudzać emocje ale nie o takie emocje na tym portalu chodzi towarzyszu Urban nie ruszajcie g... bo będzie śmierdzieć niech sobie leży i się rozkłada.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 23:20 3
Wiele rzeczy można o Urbanie powiedzieć, ale na pewno nie to że jest debilem. On jest piekielnie inteligentny. Jest cyniczny i cwany, ale jak już napisałem wcześniej nie jest gorszy od swoich politycznych wrogów.

Na YT: Jerzy Urban w Superstacji - Nie ma żartów
Zgłoś
ABN 2012-11-07, 23:24 1
up_Koniec Świata jak ty się rodziłeś to on z Kiszczakiem ITI budowali tak gwoli przypomnienia
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 23:32 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-07, 23:55 8
Lepsza bezpośredniość Jurka niż fałszywe modły katooszołomów z JP2 na czele.
Zgłoś
skandal89 2012-11-08, 0:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
artur_sz13 2012-11-08, 1:41
Tylko powiedzcie w którym miejscu to było śmieszne bo obejrzałem dwa razy i nie mogę się wstrzelić w ten moment. Koleś powinien na stare lata pójść do kościoła/synagogi i się pomodlić żeby się w piekle krócej smarzyć a nie takie z dupy filmiki nagrywać. Swoją drogą promowanie go to dawanie mu satysfakcji więc piwa nie będzie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 8:23 1
Zgłoś
Wicius 2012-11-08, 10:07
Znowu komuch, znowu brak piwa
Zgłoś
ak48 2012-11-08, 10:12
Mod nie śpi, Mod czuwa...
Aniołku nie denerwuj się tak - Urban może jest chamski i trolluje lepiej niż nie jeden gimbus ale przynajmniej jest szczery i prawdziwy nie tak jak zakłamani politycy !!

ale wrzucanie jego, za nim i na niego to jeszcze nie powód do warnów...
Więc bez spinania dupy

Jeśli dostane za ten post warna albo go usuniecie to będzie większe państwo w państwie niż w podziemnym pasażu w Warszawie - ja z tym pójdę to Polsatu i TVN'u... do Ewy Drzyzgi... To nie przejdzie tak obojętnie.. Ja tego nie podaruję !!
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 10:24
Zgłoś
MCL 2012-11-08, 10:29
Cytat:

ekipa sadola broni uszatego

Ekipa sadoli jest opłacana przez uszatego, wystarczy spojrzeć za co warna zarobiłem
Zgłoś
~Angel 2012-11-08, 10:43
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 11:05 1
Angel napisał/a:

kolejny posiadający problemy z czytaniem.

Cytat:

komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.

Nom fajnie, tylko że:
sadol.pl/takie-tam-w-biegu-vt150354.htm
Dałeś piwo w temacie, w którym obraża mnie jeden użytkownik = nie dostał warna.
Skoro istnieje regulamin, to chyba warto go egzekwować w stosunku do wszystkich, a nie tylko kiedy obrażana jest administracja. Jak kiedyś zażartowałem z Was, głównie z penera, i to w formie pytania, to od razu dostałem od niego warna. Machnąłem na to ręką, bo nie ma co się kłócić z taką osobą. Ale widzę, że problem nadal istnieje.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-08, 11:39 ]
użytkownik otrzymał nagrodę, prześledź sobie historię ostrzeżeń i zobaczysz ilość warnów za obrażanie nie tylko moderatorów.
Jeżeli ktoś się czuje obrażany a nie było warna to zawsze może zgosić tki fakt na PW.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem