📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:59

haha.... staremu już bliżej do pieca więc dajcie sobie na luz, lubi wzbudzać emocje ale nie o takie emocje na tym portalu chodzi towarzyszu Urban nie ruszajcie g... bo będzie śmierdzieć niech sobie leży i się rozkłada.

Wiele rzeczy można o Urbanie powiedzieć, ale na pewno nie to że jest debilem. On jest piekielnie inteligentny. Jest cyniczny i cwany, ale jak już napisałem wcześniej nie jest gorszy od swoich politycznych wrogów.
Na YT: Jerzy Urban w Superstacji - Nie ma żartów

Na YT: Jerzy Urban w Superstacji - Nie ma żartów
up_Koniec Świata jak ty się rodziłeś to on z Kiszczakiem ITI budowali tak gwoli przypomnienia

Lepsza bezpośredniość Jurka niż fałszywe modły katooszołomów z JP2 na czele.
Tylko powiedzcie w którym miejscu to było śmieszne bo obejrzałem dwa razy i nie mogę się wstrzelić w ten moment. Koleś powinien na stare lata pójść do kościoła/synagogi i się pomodlić żeby się w piekle krócej smarzyć a nie takie z dupy filmiki nagrywać. Swoją drogą promowanie go to dawanie mu satysfakcji więc piwa nie będzie.

straatveger napisał/a:
w moim przypadku mam w dupie piwa, to moja pasja !!!
no to możesz założyć gówniany browar

ps. wszystkie ci się tam mieszczą?
jak się dorobiłeś takiego skilla?
(nie. nie zazdroszczę ci)
Mod nie śpi, Mod czuwa...
Aniołku nie denerwuj się tak - Urban może jest chamski i trolluje lepiej niż nie jeden gimbus ale przynajmniej jest szczery i prawdziwy nie tak jak zakłamani politycy !!
ale wrzucanie jego, za nim i na niego to jeszcze nie powód do warnów...
Więc bez spinania dupy
Jeśli dostane za ten post warna albo go usuniecie to będzie większe państwo w państwie niż w podziemnym pasażu w Warszawie - ja z tym pójdę to Polsatu i TVN'u... do Ewy Drzyzgi... To nie przejdzie tak obojętnie.. Ja tego nie podaruję !!
Aniołku nie denerwuj się tak - Urban może jest chamski i trolluje lepiej niż nie jeden gimbus ale przynajmniej jest szczery i prawdziwy nie tak jak zakłamani politycy !!
ale wrzucanie jego, za nim i na niego to jeszcze nie powód do warnów...
Więc bez spinania dupy

Jeśli dostane za ten post warna albo go usuniecie to będzie większe państwo w państwie niż w podziemnym pasażu w Warszawie - ja z tym pójdę to Polsatu i TVN'u... do Ewy Drzyzgi... To nie przejdzie tak obojętnie.. Ja tego nie podaruję !!

Cytat:
ekipa sadola broni uszatego
Ekipa sadoli jest opłacana przez uszatego, wystarczy spojrzeć za co warna zarobiłem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie