📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:33

Angel napisał/a:
![]()
kolejny posiadający problemy z czytaniem.
Cytat:
Nom fajnie, tylko że:komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
sadol.pl/takie-tam-w-biegu-vt150354.htm
Dałeś piwo w temacie, w którym obraża mnie jeden użytkownik = nie dostał warna.
Skoro istnieje regulamin, to chyba warto go egzekwować w stosunku do wszystkich, a nie tylko kiedy obrażana jest administracja. Jak kiedyś zażartowałem z Was, głównie z penera, i to w formie pytania, to od razu dostałem od niego warna. Machnąłem na to ręką, bo nie ma co się kłócić z taką osobą. Ale widzę, że problem nadal istnieje.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-11-08, 11:39 ]
użytkownik otrzymał nagrodę, prześledź sobie historię ostrzeżeń i zobaczysz ilość warnów za obrażanie nie tylko moderatorów.
Jeżeli ktoś się czuje obrażany a nie było warna to zawsze może zgosić tki fakt na PW.

Co chcecie od urbana,przyznał otwarcie że jest komuchem i służył poprzedniemu systemowi bo było to dla niego opłacalne.Wolę takich 100 urbanów niż jednego szkodzącego Polsce,maciarewicza,kaczyńskiego czy lepera,tudzież rydzyka,i każdego innego który sprawy kraju przedkłada na rzecz własnej chorej ambicji.FUCK YOU kartoflu zapyziały.

Zbiorczy na Korwina powstał w 2010 i od początku lądują tam prawie wszystkie materiały z nim związane. Taki zbiorczy ma wtedy sens a nie tworzenie zbiorczego bo części użytkowników nie podoba się dany materiał i zamiast go ominąć to wolą wylewać swoje żale w komentarzach.
Powoli odchodzimy od tworzenia zbiorczych - jedynie będą robione na konkretne wydarzenia i tworzone będą od pierwszej wrzuty.
Powoli odchodzimy od tworzenia zbiorczych - jedynie będą robione na konkretne wydarzenia i tworzone będą od pierwszej wrzuty.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie