👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prezes jest dobry, bo wszystkie popłuczyny komunistowskie wsadzi do więzienia

@UP wszystkich nie wsadzi oszczędzi cały komuszo-socjalistyczy PIS
IKEA can't keep up with the demand': German shops runs out of beds for refugees as officials scramble to find shelter after 37,000 arrive in just one week.
dailymail.co.uk/news/article-3228856/Orderly-German-welcome-masks-chao...
Przypadek nie sadze.
dailymail.co.uk/news/article-3228856/Orderly-German-welcome-masks-chao...
Przypadek nie sadze.

Cytat:
![]()
Z wyjątkiem tych posiadających legitymacje członkowskie Pis, ma się rozumieć.
PANxxxBDSM napisał/a:
![]()
Na razie daje im robić u siebie karierę.
podobno kwasniewski jest 3 cm wyzszy od karakana a jest postrzegany jako wysoki w spol.
Tak wlasnie dziala manipulacja medialna
pzdr
Tak wlasnie dziala manipulacja medialna
pzdr

up
No dobra, zgadzam się. Tyle że teraz jakoś trzeba to rozwiązać a nikt poza PISem nie planuje tego zrobić.
No dobra, zgadzam się. Tyle że teraz jakoś trzeba to rozwiązać a nikt poza PISem nie planuje tego zrobić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie