Może troche patriotycznie teraz. Myślę, że każdy przed 11 listopada powinien obejrzeć ten film i pomyśleć, że jest dumny z bycia polakiem. Mimo ludzi którzy ten kraj niszczą.
Jeżeli się nie podoba to przewijaj dalej. Garstce prawdziwych patriotów powinno przypaść do gustu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-06, 20:04
To jest moja Polska to mój naród dla Polski zrobię wszystko i zginę za Polskę Bóg Honor Ojczyzna
konto usunięte
2012-11-06, 20:07
Gęsia skórka.
konto usunięte
2012-11-06, 20:12
wiecie co wam wujek powie wszyscy jesteśmy polakami powinniśmy stać za tą małą ojczyzną murem
konto usunięte
2012-11-06, 20:13
patyk89 napisał/a:
...
Źle to rozumiesz, patriotyzm to nie czczenie obecnie skorumpowanego ustroju demoliberalnego - jest to odwołanie się do historii własnej ojczyzny oraz ciągłe dążenie do poprawy tego co niszczą pachołki globalizmu. Jest to również walka z tym chorym otaczającym nas systemem.
konto usunięte
2012-11-06, 20:20
Zawsze, gdy oglądam tego typu film, przechodzą po mnie ciary. Niech gimbusy drą jape, że "Polska bee" itp. Lecz gdy nadejdzie moment, gdy przeleje się czara goryczy powstaniemy i oddzielimy plew od zbóż!
Ziemia, ojczyzna, bracia i siostry OK, ale wolnej Polski już nie ma.
konto usunięte
2012-11-06, 20:25
konto usunięte
2012-11-06, 20:33
właśnie w takie święta jak 11 listopada ale tez codziennie Polacy powinni być dumni z siebie z tego kim jesteśmy zawsze byli ich przodkowie dzięki czemu stało się tak a nie inaczej 123 lata byliśmy pod zaborami
kolejne 50 byliśmy całkowicie zależni od ruskich a mimo to zawsze walczyliśmy zawsze wiedzieliśmy kim jesteśmy dlatego nigdy nikt nie powinien mówić źle o naszym kraju mimo że rządzą nim same skuinsyny
Od siebie dodam tylko tyle, każdy kto pierd*li ze mocni jesteśmy w robieniu takich filmików, i gadaniu i nie robieniu niczego po za tym, powinien sobie uświadomić ze ot takich rzeczy się zaczyna, a nie od razu od wojny, zrozumcie to w końcu TUKI, że od razu powstania nie będzie wszystko wymaga czasu.
konto usunięte
2012-11-06, 20:36
konto usunięte
2012-11-06, 20:40
coolfon,
za 20 lat będziemy się uczyć historii unii europejskiej a nie Polski ,a cała historia związana z Polską zostanie przeinaczona więc spokojnie co raz mniej osób będzie wiedziało takie rzeczy