Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
"Jest taki naród..."
contowsky • 2012-11-06, 15:35
Może troche patriotycznie teraz. Myślę, że każdy przed 11 listopada powinien obejrzeć ten film i pomyśleć, że jest dumny z bycia polakiem. Mimo ludzi którzy ten kraj niszczą.

Jeżeli się nie podoba to przewijaj dalej. Garstce prawdziwych patriotów powinno przypaść do gustu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wojtas890328 2012-11-06, 20:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 20:04 1
To jest moja Polska to mój naród dla Polski zrobię wszystko i zginę za Polskę Bóg Honor Ojczyzna
Zgłoś
patyk89 2012-11-06, 20:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 20:07 1
Gęsia skórka.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 20:12
wiecie co wam wujek powie wszyscy jesteśmy polakami powinniśmy stać za tą małą ojczyzną murem
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 20:13 2
patyk89 napisał/a:

...

Źle to rozumiesz, patriotyzm to nie czczenie obecnie skorumpowanego ustroju demoliberalnego - jest to odwołanie się do historii własnej ojczyzny oraz ciągłe dążenie do poprawy tego co niszczą pachołki globalizmu. Jest to również walka z tym chorym otaczającym nas systemem.
Zgłoś
Tymasz 2012-11-06, 20:16
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 20:20
Zawsze, gdy oglądam tego typu film, przechodzą po mnie ciary. Niech gimbusy drą jape, że "Polska bee" itp. Lecz gdy nadejdzie moment, gdy przeleje się czara goryczy powstaniemy i oddzielimy plew od zbóż!
Zgłoś
lufnik1946 2012-11-06, 20:25
Ziemia, ojczyzna, bracia i siostry OK, ale wolnej Polski już nie ma.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 20:25
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 20:33
właśnie w takie święta jak 11 listopada ale tez codziennie Polacy powinni być dumni z siebie z tego kim jesteśmy zawsze byli ich przodkowie dzięki czemu stało się tak a nie inaczej 123 lata byliśmy pod zaborami
kolejne 50 byliśmy całkowicie zależni od ruskich a mimo to zawsze walczyliśmy zawsze wiedzieliśmy kim jesteśmy dlatego nigdy nikt nie powinien mówić źle o naszym kraju mimo że rządzą nim same skuinsyny
Zgłoś
komuch 2012-11-06, 20:34 1
Od siebie dodam tylko tyle, każdy kto pierd*li ze mocni jesteśmy w robieniu takich filmików, i gadaniu i nie robieniu niczego po za tym, powinien sobie uświadomić ze ot takich rzeczy się zaczyna, a nie od razu od wojny, zrozumcie to w końcu TUKI, że od razu powstania nie będzie wszystko wymaga czasu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 20:36
Zgłoś
coolfon 2012-11-06, 20:38
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-06, 20:40
coolfon,

za 20 lat będziemy się uczyć historii unii europejskiej a nie Polski ,a cała historia związana z Polską zostanie przeinaczona więc spokojnie co raz mniej osób będzie wiedziało takie rzeczy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem