Fryzjer z mojego sąsiedztwa został aresztowany za handel narkotykami. Sześć lat korzystałem z jego usług i nie miałem pojęcia, że jest fryzjerem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Cóż rzec. Byłem sędzią piłkarskim kilka lat(max okręgówka) i też nie wiedziałem, że mój wykładowca jest fryzjerem
Kawał spoko
Ja tak z innej beczki, skąd facet może wiedzieć czy inny facet jest fryzjerem?
Ja osobiście u fryzjera to ostatni raz byłem 20 lat temu może 19, od czasu pojawienia się ogólnie dostępnych maszynek do strzyżenia/golenia uważam za zbędne płacenie komuś za obcinanie włosów.
a wy pedały co?! pewnie 2 razy w m-cu chodzicie sobie grzywki u jakiegoś pedała robić?
Ja tak z innej beczki, skąd facet może wiedzieć czy inny facet jest fryzjerem?
Ja osobiście u fryzjera to ostatni raz byłem 20 lat temu może 19, od czasu pojawienia się ogólnie dostępnych maszynek do strzyżenia/golenia uważam za zbędne płacenie komuś za obcinanie włosów.
a wy pedały co?! pewnie 2 razy w m-cu chodzicie sobie grzywki u jakiegoś pedała robić?
Dzisiaj "młodzież" ma takiego stajla, że na boku podgolone, na górze zapuszczone. I do tego fantazyjnie ułożone
i tu nasuwa mi się filmik jak u fryzjerki azjata zwalił sobie konia a następnie dostał od niej w pałę hahaha
mitrus, tylko nie każdy się strzyże na 2mm żeby zaoszczędzić 20 zł, które tego samego dnia przepije
Autentycznie znałem fryzjera, którego zamknęli za produkcję fety, więc żart śmieszy mnie podwójnie
Kierwa...
Czwarty raz czytam ten kawał. I za każdym razem przy pierwszym spojrzeniu widzę FRAJER zamiast FRYZJER... Przypadek?
Czwarty raz czytam ten kawał. I za każdym razem przy pierwszym spojrzeniu widzę FRAJER zamiast FRYZJER... Przypadek?
To ja Wam trochę namieszam w głowach. Wiecie, że 90% dilerów ma na pierwsze albo drugie Tomek?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie