Fryzjer z mojego sąsiedztwa został aresztowany za handel narkotykami. Sześć lat korzystałem z jego usług i nie miałem pojęcia, że jest fryzjerem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cóż rzec. Byłem sędzią piłkarskim kilka lat(max okręgówka) i też nie wiedziałem, że mój wykładowca jest fryzjerem
konto usunięte
2016-04-01, 0:21
Kawał spoko
Ja tak z innej beczki, skąd facet może wiedzieć czy inny facet jest fryzjerem?
Ja osobiście u fryzjera to ostatni raz byłem 20 lat temu może 19, od czasu pojawienia się ogólnie dostępnych maszynek do strzyżenia/golenia uważam za zbędne płacenie komuś za obcinanie włosów.
a wy pedały co?! pewnie 2 razy w m-cu chodzicie sobie grzywki u jakiegoś pedała robić?
Dzisiaj "młodzież" ma takiego stajla, że na boku podgolone, na górze zapuszczone. I do tego fantazyjnie ułożone
~DMT
2016-04-01, 8:21
konto usunięte
2016-04-01, 8:31
i tu nasuwa mi się filmik jak u fryzjerki azjata zwalił sobie konia a następnie dostał od niej w pałę hahaha
konto usunięte
2016-04-01, 8:39
konto usunięte
2016-04-01, 10:06
mitrus, tylko nie każdy się strzyże na 2mm żeby zaoszczędzić 20 zł, które tego samego dnia przepije
konto usunięte
2016-04-01, 15:16
konto usunięte
2016-04-01, 16:20
Autentycznie znałem fryzjera, którego zamknęli za produkcję fety, więc żart śmieszy mnie podwójnie
Kierwa...
Czwarty raz czytam ten kawał. I za każdym razem przy pierwszym spojrzeniu widzę FRAJER zamiast FRYZJER... Przypadek?
konto usunięte
2016-04-01, 18:00
wszędzie jest..
konto usunięte
2016-04-01, 22:08
To ja Wam trochę namieszam w głowach. Wiecie, że 90% dilerów ma na pierwsze albo drugie Tomek?