Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski od dzisiaj już oficjalnie znajdujemy się pod ż__owskim zarządem powierniczym.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Ciekawe kiedy orzełkowi zmienią koronę na cierniową
konto usunięte
2016-11-21, 1:43
konto usunięte
2016-11-21, 5:23
Jak ja kisnę z polaczków. Żebyście chociaż od tych czarów byli mądrzejsi, albo bogatsi. A tak to watykański okupant was wali w dupska, aż furczy, a wy jeszcze klękacie i dziękujecie.
@Jod123 najlepsze w tym wszystkim jest to, że te przepowiednie się spełniają. Pozdrawiam
Jeżeli chodzi o odsetek Katolików jesteśmy bodajże na pierwszym miejscu na świecie - ponad 90% ludności. Natomiast jak posłuchasz radia, otworzysz gazetę czy obejrzysz TV to okaże się że wszystkim oprócz partii rządzącej kościół przeszkadza a religia chrześcijańska jest dla troglodytów, narodowców, rasistów, ksenofobów, homofobów i islamofobów.
Loaloa napisał/a:
was wali w dupska, aż furczy
A co, zazdrościsz pedale?
konto usunięte
2016-11-21, 13:17
Jeżeli prawdą jest że Jezus został intronizowany na Króla Polski to prawdą też jest stwierdzenie:
Użytkownik "loveandpeace" NIE jest pedałem, NIE p🤬dą, a już na pewno NIE jest debilem.
Ale intronizując kogoś wystąpił konflikt kompetencji (władzy i administracji). Bo przecież król jest niejako rangi prezydenta i aby faktycznie takie coś mogło zaistnieć to duda musiałby się wcześniej zrzec stanowiska. Poza tym konstytucja nie wspomina nic o królu i musiałoby być wcześniej zmieniona, tak jak inne dokumenty. I kiedyś był filmik, w którym ktoś tam stwierdził, że aby faktycznie reaktywować władze królewską to ta osoba musi mieć "królewską krew", lub co najmniej magnacką (nie wiem na ile to prawda, ale ostatnim naszą formą władzy króla była monarchia elekcyjna, więc teoretycznie by się zgadzało). Pomijam już fakt, że Jezus nie ma możliwości sprawowania władzy, bo przecież umarł, a dowodów faktycznych na jego zmartwychwstanie nie ma. Pewnie się znajdzie więcej powodów.
konto usunięte
2016-11-21, 14:24