Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A grałem już kiedyś
"Perfect shot, Pink Mist"
konto usunięte
2013-02-02, 1:23
Teraz czekamy na symulator lotu "Smoleńsk 2010"
W Ameryce od wielu lat najlepsi snajperzy Marines robią zawody "Great Dallas Pumpkin Shooting Range" - na kabinę jadącego Hummera kładą dynię i próbują ją trafić dwa razy z odległości i pod kątem z jakiego Lee Harvey Oswald dokonał swojego snajperskiego wyczynu (stosując jedynie ogólniedostępną, tanią broń i marne celowniki a nie najnowocześniejsze zabawki w stylu Barreta czy PSG-1). Żadnemu się jeszcze nie udało trafić dwa razy pod rząd
Ciekawe kiedy zrobią Polish edition
@up trochę Ciężko zestrzelić samolot no chyba że masz na imie Vladimir
Wszystkim zainteresowanym polecam książkę "Dallas '63" Stephena Kinga
Ujowe. A gdzie jest animacja w ktorej Jacqueline zbiera mozg John'a z samochodu?
konto usunięte
2013-02-02, 11:52
czekam na dwójeczkę "TU 154 Reloaded"
konto usunięte
2013-02-02, 11:57
Polecam ubić kierowce!
konto usunięte
2013-02-02, 12:16
@bloodwar Nie wiem czy interesowałeś się tematem zamachu na JFK ale wiele mówi o tym, iż Lee Oswald nie dokonał tego zamachu, w wojsku był słabym strzelcem a co ciekawsze broń , z której strzelał miała źle zamontowany celownik.
W Polish Edition gracz ma wcielać się w brzozę
Zajebista gierka
konto usunięte
2013-02-02, 12:49
garbaty1981 napisał/a:
W Polish Edition gracz ma wcielać się w brzozę
Pff w polskiej edycji się omija brzozy i pije wódkę
gra.narodowa.com/