👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:17
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BTW beka tysiąclecia: na UAMie była ostatnio toczona debata biologów: ewolucja vs kreacjonizm. Wygrał kreacjonizm. Wobec argumentów naukowych ewolucji nie udało się obronić.

George Carlin o religii mówił śmiesznie i trafnie. Natomiast ten pan to jakiś ignorant i gada głupoty.
Jeśli chce się coś krytykować to trzeba się choć trochę orientować w temacie
W jednym momencie się uśmiałem tylko, gdy mówił "i'm misterious!", to było dobre
Jeśli chce się coś krytykować to trzeba się choć trochę orientować w temacie
W jednym momencie się uśmiałem tylko, gdy mówił "i'm misterious!", to było dobre

@Ticorr, pawel-jwe
Jestem człowiekiem religijnym ale.... to był skecz, kur*** mać, je*** skecz. I teraz pytania do obrońców jak i przeciwników religii, obrońcy mówicie, że koleś ma racje w maluczkich rzymian też uwierzyliście? Do obrońców, wy naprawdę wierzycie w to, że on wierzy, że Jezus miał 140 cm?
O skeczach się nie dyskutuje, a tu? JEB! Filozofowie szkoły Platona wylewają swoją wiedzę, pomimo tego, że jedyne co czytali to instrukcja obsługi ŁOPATY. Tak inteligentnie wygląda wasza (ateiści i wierzący) dyskusja na ten temat.
Rozbawił mnie tekst o Afganistanie, tak Afganistan był fajny do czasu pojawienia się Ameryki
.
Jestem człowiekiem religijnym ale.... to był skecz, kur*** mać, je*** skecz. I teraz pytania do obrońców jak i przeciwników religii, obrońcy mówicie, że koleś ma racje w maluczkich rzymian też uwierzyliście? Do obrońców, wy naprawdę wierzycie w to, że on wierzy, że Jezus miał 140 cm?
O skeczach się nie dyskutuje, a tu? JEB! Filozofowie szkoły Platona wylewają swoją wiedzę, pomimo tego, że jedyne co czytali to instrukcja obsługi ŁOPATY. Tak inteligentnie wygląda wasza (ateiści i wierzący) dyskusja na ten temat.
Rozbawił mnie tekst o Afganistanie, tak Afganistan był fajny do czasu pojawienia się Ameryki

Strasznie próbuje naśladować G. Carlina. Skecz fragmentarycznie trochę śmieszny. W szkole dostałby solidne 3
Jedynie końcówka z arką była śmieszna. Ogólnie to gościu słaby, gdyby wyciąć wszystkie bluzgi z jego skeczu, to byłoby to o połowę krótsze.
Btw. KK uznaje i akceptuje teorię ewolucji, tylko do niektórych przyjebów (w tym wierzących i niewierzących) to jeszcze nie dotarło.
Btw. KK uznaje i akceptuje teorię ewolucji, tylko do niektórych przyjebów (w tym wierzących i niewierzących) to jeszcze nie dotarło.
pisage, Może i próbuje naśladować G. Carlina ale niestety, jak zapewne wszystkim tu wiadomo, George nie żyje. Widziałem chyba wszystkie występy Carlina i mam ochotę na więcej. Na szczęście pan Jim daje mi namiastkę występów geniusza logiki.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie