Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:17
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-04, 22:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-04, 23:34
To jest już koniec? czy jest jakaś dłuzsza wersja?
Zgłoś
Arturegg 2012-01-04, 23:51
Polecam film: "Wiara czyni czuba". Może Wam pomoże rozstrzygnąć wasze rozterki duchowe.
Zgłoś
Legon 2012-01-05, 0:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-05, 0:56
Zgłoś
pawel-jwe 2012-01-05, 7:32
dashadow napisał/a:

@up
jesli ktoś tu nawrzucał (pisze się łącznie, ale w kościele cię tego nie nauczyli) bez sensu to ty

Jeśli uważasz obrażanie innych za "szczyt humoru", a krytykę takiego postępowania za niepotrzebne gadanie, to tylko pogratulować priorytetów...

Dymekx napisał/a:

@Ticorr, pawel-jwe

Jestem człowiekiem religijnym ale.... to był skecz, kur*** mać, je*** skecz. I teraz pytania do obrońców jak i przeciwników religii, obrońcy mówicie, że koleś ma racje w maluczkich rzymian też uwierzyliście? Do obrońców, wy naprawdę wierzycie w to, że on wierzy, że Jezus miał 140 cm?

O skeczach się nie dyskutuje, a tu? JEB! Filozofowie szkoły Platona wylewają swoją wiedzę, pomimo tego, że jedyne co czytali to instrukcja obsługi ŁOPATY. Tak inteligentnie wygląda wasza (ateiści i wierzący) dyskusja na ten temat.

Rozbawił mnie tekst o Afganistanie, tak Afganistan był fajny do czasu pojawienia się Ameryki .

Skecz (bynajmniej dla mnie i jak mi się zdaje dla jeszcze kilku osób) był BEZNADZIEJNY, prostackie obrażanie (obojętnie czy to kogoś czy religii) jest jedynie wyznacznikiem poziomu danej osoby - tj. dno i metr mułu
Zgłoś
Pener 2012-01-05, 7:56 1
PawełGM napisał/a:

Dlaczego ludzie wpisują sobie szóstki w nick?

też się nad tym zastanawiałem
przecież to totalna wieś....
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-05, 15:36
666 w nicku ma niby budzić respekt, bo to takie groźne jak ktoś ma 666 i trendy... a tym czasem to zwykłe +2 do lansu i raczej efekt lenistwa przy wyborze ksywy, niż czegokolwiek innego...
Zgłoś
dth 2012-01-05, 15:36
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-05, 15:54
Zgłoś
Legon 2012-01-05, 20:28
ticorr wiesz ze za taki tekst dostal bys tak mocno w morde ze mamusia musiala by ci drewniane co nieco kupic ? ale rozumiem cie chlopcze 14 letni i ci wspolczuje a twojej rodzinie *nie ma takiego slowa aby ujac skale wspolczucia o ktorej mysle* i nie musze pisac nic madrego bo po wjezdzie na rodzine pokazales jaki jestes wybitnie "madry" i kazdy myslacy czlowiek juz ma wyrobione o tobie zdanie pewnie tego cie uczy ta twoja jakze to wielce "znana i kochana i inne nanana" religia
btw. nie wiem czemu admini ci nie dali warna albo bana za wjazd na rodzine ale tak jak popatrzec w moj opis wszystko zaczyna byc jasne tak ? ciekawe czy admin by czul sie zaszczycony tym jakby ktos obrazal jego rodzine no ale coz
l
l
\/
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-05, 23:03
Legon napisał/a:

ticorr (...) po wjezdzie na rodzine pokazales jaki jestes wybitnie "madry"

Cytując klasyka: "Pokaż go, to palcem, bo chciałbym uwierzyć, że śnię"

Gdzie niby wjechałem na jakąś rodzinkę?

A poza tym, idąc tokiem rozumowania dth, twojego towarzysza broni, od kiedy "rodzina" to temat tabu?

ps. "jak widze jakis temat ktory mnie obraza olewam go" - no właśnie widzę...
Zgłoś
dth 2012-01-05, 23:46
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-06, 0:24
dth napisał/a:

Prawda jest taka, że każdy może sobie wierzyć/nie wierzyć w jakiegokolwiek Boga(niech będzie z dużej), tak samo jak każdy może lubić/nie lubić szynki. I nikomu nic do tego... z tym ostatnim niestety ludzie mają problemy.

I cały czas od początku o tym właśnie piszę... ale Jim Jeffries, jak widać, nie podziela tego zdania...
Zgłoś
zacher 2012-01-07, 1:04
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem