👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ne dość, że bez talencie to jeszcze profanuje Hghway to hell... nic jak tylko do odstrzału :/
Ja by się ujawnił dopiero gdyby moja gra była przynajmniej na jakimś poziomie, a to, to jest po prostu dno i 2 metry mułu .
Ja by się ujawnił dopiero gdyby moja gra była przynajmniej na jakimś poziomie, a to, to jest po prostu dno i 2 metry mułu .

Jeśli Ślązacy, którzy chcą autonomii są tacy jak ten to możemy być spokojni.

sauerps napisał/a:
On nie powinien śpiewać...
On nie powinien się urodzić

Tyś je ciula a nie hanys! Weź se motek i sie piźnij w tyn gupi łeb!

Cytat:
Brzmienie gitary powala, podobnie jak jego gra.
Myślisz że Pat Matheny od razu stał się taki dobry?
Dzieciak nagrał filmik, dla zabawy, z jakiejś inicjatywy, a nie dla sławy czy szmalu.
Owszem, z gitarru mógłby coś zrobić, ale chill out man!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie