Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

komu zależy na takim wyodrębnianiu , naznaczaniu, czasem piętnowaniu, napewno oddzielaniu od siebie
kultury POLSKIEJ, na różnych płaszczyznach
izolowaniu Polskości, naszej różnorodności
owszem , czasem to jest śmieszne, ale tylko wtedy gdy sarkazm , śmiech i żarty są w odpowiednich proporcjach,
ale gdy czuję przesyt,
k🤬a razi mnie to

Czekam na gifa "WITAMY NA ŚLĄSKU"
Ten gif jest k🤬a obrzydliwy.

jestem z lubelskiego , ale nad czym się zastanawiam często to,
komu zależy na takim wyodrębnianiu , naznaczaniu, czasem piętnowaniu, napewno oddzielaniu od siebie
owszem , czasem to jest śmieszne, ale tylko wtedy gdy sarkazm , śmiech i żarty są w odpowiednich proporcjach,
ale gdy czuję przesyt,
k🤬a razi mnie to
Znowu zaczynasz wierszem pisać..
[btw w końcu napisałeś coś z sensem - piwko!

jestem z lubelskiego , ale nad czym się zastanawiam często to,
ale gdy czuję przesyt,
k🤬a razi mnie to
Od kiedy Śląsk jest reprezentantem kultury POLSKIEJ?
Żartowałem.
Trochę.

Pijany byłem to mnie poniosło. Zaraz znowu będę naj🤬y więc nie ma co tu drążyć tematu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie