Nasza szanowna pani minister znowu "zabłysnęła"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
prosze Cie crossfire...
za to miał Giertycha w MEN który wprowadził swoją słynną furtkę do matury.
Lipiec ministrem sportu? Korupcja + sportowcy nie radza sobie z polityka ( patrz pzpn).
Jerzy Polaczek - polityk , prawnik - minister transportu.
chodzi o zasadę - rządy biorą osoby niewykwalifikowane na dane im stanowiska.
za to miał Giertycha w MEN który wprowadził swoją słynną furtkę do matury.
Lipiec ministrem sportu? Korupcja + sportowcy nie radza sobie z polityka ( patrz pzpn).
Jerzy Polaczek - polityk , prawnik - minister transportu.
chodzi o zasadę - rządy biorą osoby niewykwalifikowane na dane im stanowiska.
Dostałem taką oto wiadomość od pana Ja-ah-qu-ub-el więc wrzucam:
Cytat:
http://www.wykop.pl/ramka/1023791/dlaczego-gazeta-wyborcza-usunela-dwa-wazne-zdania-z-wypowiedzi-merkel/
jak mozesz to wrzuc pod tematem, bo mi konto zablokowali
@ccrossfire - Leszek nie był profesorem, pracował na stanowisku profesora...
"Ale porownujac go do reszty rzadow, pis wychodzi najlepiej."
Co do PiS'u to jest tak samo zakłamana banda idiotów jak cała reszta PO/SLD/PSL...
Jak rządzili to walczyli z kibolami (sądy 24h itp), a teraz, że kibole to patrioci...
Dzisiaj krzyczą że rząd walczy z wolnością w internecie itp (ACTA), ja za rządów PiS miałem wjazd na chatę, konfiskatę komputerów i sprawę w sądzie...
pozdro
"Ale porownujac go do reszty rzadow, pis wychodzi najlepiej."
Co do PiS'u to jest tak samo zakłamana banda idiotów jak cała reszta PO/SLD/PSL...
Jak rządzili to walczyli z kibolami (sądy 24h itp), a teraz, że kibole to patrioci...
Dzisiaj krzyczą że rząd walczy z wolnością w internecie itp (ACTA), ja za rządów PiS miałem wjazd na chatę, konfiskatę komputerów i sprawę w sądzie...
pozdro
Ja-ah-qu-ub-el dałbym Ci jeszcze kilkadziesiąt tych browarców...tak trzymaj.
@kasztan
mam lepsze okreslenia dla mojej matki, a ty widze cisniesz odrazu po starych, jak ostatnia ciota,
nie jestes za po, ale ostro ich bronisz bo wedlug ciebie to mniejsze zlo? od pis? dlatego mowie ze trzeba nowego rzadu, ekspertow, a nie tych gamoni ktorych mamy teraz
mam lepsze okreslenia dla mojej matki, a ty widze cisniesz odrazu po starych, jak ostatnia ciota,
nie jestes za po, ale ostro ich bronisz bo wedlug ciebie to mniejsze zlo? od pis? dlatego mowie ze trzeba nowego rzadu, ekspertow, a nie tych gamoni ktorych mamy teraz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie