Nasza szanowna pani minister znowu "zabłysnęła"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-02-15, 18:57
Cytuję "yntelygentnom" wypowiedź posłanki Muchy na temat meczu o Superpuchar Polski: "A kto wybrał drużyny do tego meczu?"
konto usunięte
2012-02-15, 19:04
Gada głupoty, ale i tak bym r🤬ał
konto usunięte
2012-02-15, 19:08
Do kuchni kobieto albo do zaspokajania mężczyzn a nie do sportu.. Ale co biedny Tusk miał robić skoro Gowin chciał swojej dupie zapewnić ciepłą posadkę to Donald musiał się zgodzić. Taki mamy rząd fachowców.
Dziwne są te układy w rządzie: koleś który posuwa Muchę załatwia jej posadę, Mucha załatwia posadę fryzjerowi który układa jej fryzurę intymną w fikuśne loczki, fryzjer załatwia robotę swojemu chłopakowi, on swojemu kochankowi, kochanek swojej sprzataczce, ona hydraulikowi który 3 lata temu robił jej zlew, hydraulik dekarzowi, dekarz swojemu dentyście etc Ciakawe jak daleko sięga ten łańcuszek powiązań, może niedługo się okażę że mój ojciec dostał robote tylko dlatego, że gdzieś tam hen daleko w łancuszku powiązań jakaś pani zrobiła laskę ministrowi i za to dostała posadę...
konto usunięte
2012-02-15, 19:30
Ciekawe który z was odpowiedziałby na to pytanie poprawnie.
@up ale my nie jesteśmy ministrami sportu !!!
konto usunięte
2012-02-15, 19:39
@up: My nie jesteśmy ministrami sportu...
up był szybszy
konto usunięte
2012-02-15, 19:43
Kto w ogóle wybierał ją na to stanowisko?
@rolerek
ja bym odpowiedział, a sportem interesuję się średnio.to jak ona interesuje się sportem ???
konto usunięte
2012-02-15, 19:48
Nie rozumiem o co halo ,co to ma do rzeczy że nie uprawia sportów albo nie zna się na zasadach gier zespołowych ,przecież nie to należy do jej obowiązków jako ministra sportu i turystyki
konto usunięte
2012-02-15, 19:49
konto usunięte
2012-02-15, 19:51
No i co to ma do rzeczy ? Przecież minister sportu nie musi wiedzieć czy w rozgrywkach niszowej dyscypliny w naszym kraju mają 2 czy 3 ligi... Od tego ma doradców. Jeśli wg was takie kwalifikacje ma mieć człowiek do zarządzania ministerstwem to sorry ale wystarczy wam zwykły żuczek z piwkiem który ma obcykane statystyki co gdzie i w jakiej lidze się działo.
Nie mniej Mucha to podobno inteligentna babka a dała się podejść jak murzyn białym z siatką.
Piasecki udowodnił tym pytaniem, że przeciętny dziennikarz TVN24 to arogancki ćwok, któremu wydaje się, że jak pojedzie lasce bo się nie zna na piłce to jest zajebisty.