konto usunięte
2012-02-16, 1:18
Świetną dyskusje prowadzicie niestety już nie mam siły doczytać ostatniej strony, ale mam takie pytanie:
Kiedyś gdzieś czytałem że ponad 30% polskiego PKB pochodzi z szarej strefy czyli po prostu są to pieniążki zarobione za granicą. Czy ktoś może potwierdzić czy to jest prawda?
Wiem że istnieje PNB i PKB jednak nie do końca to rozumiem, a taką informacje usłyszałem gdzieś w mediach jakiś czas temu.
Dziennikarz w ten prosty sposób pokazał , jak zakłamaną osobą jest pani Mucha, i o to chodzi właśnie. Pieniędzmi przeznaczonymi na 3 ligę hokeja pewnie p.minister z fryzjerem się podzieli!
Typowe zagranie pr ze strony Tuska wstawił boguducha winna osobę nie posiadającą, żadnej wiedzy do prowadzenia owego resortu aby niechęć społeczeństwa po zamknięciu stadionów, przepłaceniu za nie i ogromnych bublach etc skupiła się na niej zwolni ją bez mrugnięcia okiem i postawi się w świetle szeryfa który panuję i stara się aby było nam dobrze.
Czemu się dziwicie? Wyrwali kobietę z kuchni i posadzili na stołku ministra to skąd miała wiedzieć.