Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:55
rzeznianumer5 2020-04-19, 7:37 1
Jakim to opanowanym trzeba być żeby takiemu chamowi nie wysprzęglić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-19, 7:49
Szkoda mi transferu na takie coś .
Zgłoś
baxter 2020-04-19, 9:00
czemu gościu jeździ po chodniku i nikomu to nie przeszkadza?
Zgłoś
Optimex 2020-04-19, 9:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
suchysongoful 2020-04-19, 10:25
Ale z🤬b

Chociaż nie dzban bardziej do niego pasuje
Zgłoś
Grymson 2020-04-19, 10:56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sens_ 2020-04-19, 10:59
Zgłoś
0675 2020-04-19, 11:06
Jakieś namiary na tego patalachy
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-04-19, 11:24
Zgłoś
przemas1234 2020-04-19, 12:31 1
heheh ,oby skończył z paralizatorem na jajach
Zgłoś
EdmundKemper 2020-04-19, 12:48 5
Zgłoś
Sejrenus 2020-04-19, 13:14
Stoi na bombach. Może stać. Normalny człowiek by pojechał inną drogą.
Zgłoś
Optimex 2020-04-19, 13:20
Zgłoś
wojtas09999 2020-04-19, 13:21 3
Zgłoś
EdmundKemper 2020-04-19, 13:28
Optimex napisał/a:

Czytając twoją wypowiedź i przytoczony przykład sądzę że jesteś umęczonym i wiecznie pesymistycznym Januszem z jakiegoś blokowiska co zawsze ma jakieś problemy - sorry stary ale nie każdy prowadzi takie życie i każdy ma prawo do posiadania swojego zdania.
Raz w życiu chciałem skorzystać z pomocy Policji kiedy dałem się zrobić przez neta jak FRAJER na kilka stówek, oczywiście wiadomo jaki się to skończyło bo akurat ten organ jest najlepszy w łapaniu chłopaczków pod klatką w gramem trawki w kieszeni Od tego czasu uważam że tylko FRAJERZY potrzebują pomocy policji , kozak idzie i kradnie a potem biegiem na komendę bo go o nic jakiś Pan pobił. Panie policjancie pomocy - i sam widzisz że do Policji zwracają się tylko FRAJERZY............

No tak, każdy ma prawo do posiadania swojego zdania, ale moje się nie liczy?
Żyj sobie jak chcesz, tylko nie bądź drugi raz frajerem i nie proś o pomoc Policji cokolwiek by się nie zdarzyło
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem