podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Nigdy nie byłem za HWDP i JP100%, dlatego jeszcze miesiąc temu napisałbym coś brzydkiego na gościa co nagrywa. Ale w obecnej sytuacji, kiedy policja w Polsce ale także w innych krajach łamie nasze podstawowe prawa za przyzwoleniem rządów, to c🤬j im wszystkim w dupę.
podpis użytkownika
Jak by nie było Pies to Pies, nigdy nie miałem, nie mam i mieć nie będe do nich szacukcu choćby na rzęsach chodzili. W naszym kraju jest to służba darmozjadów utrzymywanych za nasze pieniadze która nigdy nie wypracuje ani jednej setnej procenta PKB, nie pomagają, nie ratują życia a wiec h*j im w dupska pogotowie, strażacy i cała reszta jest szanowana o wysokim stopniu zaufania publicznego bo na to uczciwie zapracowali. Tak więc od wykształconego, młodego mężczyzny z dobrego domu szczere życzenia h*j W DUPE POLICJI
@Optimex
Cichutko smarku.
Tą wypowiedzią udowodniłeś jaką amebą umysłową jesteś. K🤬a. zaprzeczanie samemu sobie w jednej wypowiedzi.no geniusz.
Powinien być jakiś system rozpoznawania takich idiotów jak Ty. Byłbyś zapisany do tego systemu i powiedzmy, że obrabowaliby Ci mieszkanie i przy okazji zabili żonę. Poszedłbyś na policję, a tam wklepaliby Twoje dane do systemu i mieliby notatkę: "Ten Pan twierdzi, że c🤬j w dupę Policji." I wtedy dostałbyś od nich odpowiedź: "Twierdzi Pan, że c🤬j Nam w dupę. Wyp🤬alaj Pan z komisariatu i radź sobie sam ze swoim problemem."
Czytając twoją wypowiedź i przytoczony przykład sądzę że jesteś umęczonym i wiecznie pesymistycznym Januszem z jakiegoś blokowiska co zawsze ma jakieś problemy - sorry stary ale nie każdy prowadzi takie życie i każdy ma prawo do posiadania swojego zdania.
Raz w życiu chciałem skorzystać z pomocy Policji kiedy dałem się zrobić przez neta jak FRAJER na kilka stówek, oczywiście wiadomo jaki się to skończyło bo akurat ten organ jest najlepszy w łapaniu chłopaczków pod klatką w gramem trawki w kieszeni Od tego czasu uważam że tylko FRAJERZY potrzebują pomocy policji , kozak idzie i kradnie a potem biegiem na komendę bo go o nic jakiś Pan pobił. Panie policjancie pomocy - i sam widzisz że do Policji zwracają się tylko FRAJERZY............