Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:55
Rozjebie 2020-04-19, 14:12 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cesarz1982 2020-04-19, 14:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-04-19, 14:57
111

@Optimex
Liczyłem,że mnie wywołasz do wyjaśnienia swojego zdania. Jestem szczerze wdzięczny. Opierając się wyłącznie na Twojej wypowiedzi i nic sobie nie dopowiadając oświadzczam że: Po pierwsze, Jak to możliwe, że jednocześnie twierdząc że jesteś z dobrego domu i ,że jesteś wykształcony mówisz że nie będziesz szanował i respektował jakiejś grupy społecznej całej (co jest w czystej postaci ksenofobią) jednocześnie odbierając im prawo do tego,że twoja opinia może się zmienić nawet jeśli staneliby na rzęsach. Co i tak jest Twoją subiektywną opinią. Czyli cała kolejna część Twojego zdania dotycząca zarzutów jakie masz do policji (które po raz kolejny są emocjonalną opinią a nie racjonalną) jest bez sensu w związku z już wcześniej przytoczonym przeze mnie dowodem że i tak i tak nawet jakby stawali na rzęsach to Twoja opinia się nie zmieni. Tak myśli tylko ktoś obiektywnie głupi. Mały czlowiek który swoją nienawisc tłumaczy sobie w tak pokrętny sposób.Po drugie jeśli już twierdzisz że pogotowie zapracowało sobie na opinie organizacji wysokiego zaufania publicznego to dlaczego zapominasz o tych wszystkich sytuacjach w ktorych karetki a szczegolnie lekarze nie bardzo sie spieszyli do swoich obowiazków. Czyli po raz kolejny Twoja emocjonalna opinia. Nie poparta żadymi faktami. I wreszcie punkt trzeci czyli owe fakty i wreszcie Twoje dowswiadczenie z policją. UWAGA SŁOWNIE JEDNO...rozumiesz ...jedno. I na tej podstawie zbudowałeś opinię o CAŁEJ policji. To teraz zadaj sobie młody wykształcony człowieku jak trzeba być ograniczonym ,żeby nie wstydzić się przed innymi ale przede wszystkim przed soba wygłaszać takich opini. Amen
Zgłoś
Huherko 2020-04-19, 16:03
"Ja jadę po dziecko" - to to co nagrywało się zdążyło rozmnożyć?
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-04-19, 17:37
Zgłoś
Obejszłem_system 2020-04-19, 18:22
111

@Mors
Generalnie jestem za totalną wolnością jednostki....to już wolę zamordyzm i jasne zasady

Mors i nigra tak?
Zgłoś
Askardan 2020-04-19, 20:47
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-04-19, 22:24
książę z bajki i burak z infinity
Zgłoś
Robmax 2020-04-19, 23:26
Zgłoś
ZgRyZ 2020-04-20, 2:03
Zgłoś
viruZ 2020-04-21, 14:57
Zgłoś
Matewoosh 2020-04-21, 16:14
Zgłoś
Adae 2020-04-22, 1:10
Zgłoś
konto usunięte 2022-05-08, 16:56
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem