Niedługo u nas. Za brak szacunku dla szczerbatego gnoma z Żoliborza, jego alfonsa i Świętego Papieża Polaka.
Jak ładnie w rządku stoją jak smutne Pepe słuchając Pani od wykładu
konto usunięte
2025-06-08, 8:52
Dajcie jeszcze max dwa lata, jak tylko wróci PiS i będzie tak samo wspaniale u nas.
konto usunięte
2025-06-08, 9:04
I tym sposobem antynarodowe zapędy tłumi się w zarodku nie dopuszczając do sytuacji jak w Polsce, gdzie już połowa narodu nienawidzi narodu, polski i wszystkiego co polskie, a druga połowa nienawidzi tej pierwszej połowy. I mamy naród ogłupiony i skłócony, a tam myk do obozu debili na naprostowanie i tyle. Zaprawdę powiadam wam słuszny to mechanizm. Antynarodowcy to agenci, tylko robią robotę obcych służb za darmo, bo są debilami.
U nas POłowę przegranego POKOlenia powinni reedukować z lewackich postaw .
śliczne cipeczki ciekawe czy mają soczyste piczki pełne nektaru
JoSeed napisał/a:
Dla Julek - po dużym pączku! 🍩
"Naszym" Julkom też kupisz po pączku za taką akcję na 15-go Sierpnia, 11-go Lipca cZy 11-go Listopada?
Nie .. to pewnie na 1-go Listopada lub 25-go Grudnia.xD
Zgadłem?
KobraPan napisał/a:
"Naszym" Julkom też kupisz po pączku za taką akcję na 15-go Sierpnia, 11-go Lipca cZy 11-go Listopada?
Nie .. to pewnie na 1-go Listopada lub 25-go Grudnia.xD
Zgadłem?
Gdzież tam...u nas w kraju takich Julek nie ma! Bo i potrzeby nie ma... jest ład, demokracja, uczciwość, prawo i sprawiedliwość...
Ta muzyka w tle i już wiesz że jesteś na wschodzie. Nie wiadomo tylko, czy grają do hymnu czy do wesela.
Mogły zostać rozstrzelane działami na ziemniaki.
Marianczelo napisał/a:
Prosty ze mnie człowiek i popieram to działanie Baćki. Znieważanie symboli narodowych tudzież elementów dziedzictwa narodowego powinno być karane, bez względów czy rządzi komuch, liberał czy niewidzialna ręka wolnego rynku. Dzień zwycięstwa nad faszyzmem to ważne święto wpisujące się w kulture ludów zza Buga
Jeszcze lepszy dzień zwycięstwa nad komunizmem.