W Mohylewie na Białorusi grupa nastolatek pokazała środkowy palec w kierunku fajerwerków, które zostały odpalone ku czci święta z okazji "Dnia Zwycięstwa". Zrobiła się afera i milicja odszukała grupę nastolatków, po czym wysłała całą ekipę na przymusową resocjalizację. Chyba obiecały, że drugi raz już tak nie zrobią.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
Niedługo u nas. Za brak szacunku dla szczerbatego gnoma z Żoliborza, jego alfonsa i Świętego Papieża Polaka.
Jak ładnie w rządku stoją jak smutne Pepe słuchając Pani od wykładu
Dajcie jeszcze max dwa lata, jak tylko wróci PiS i będzie tak samo wspaniale u nas.
I tym sposobem antynarodowe zapędy tłumi się w zarodku nie dopuszczając do sytuacji jak w Polsce, gdzie już połowa narodu nienawidzi narodu, polski i wszystkiego co polskie, a druga połowa nienawidzi tej pierwszej połowy. I mamy naród ogłupiony i skłócony, a tam myk do obozu debili na naprostowanie i tyle. Zaprawdę powiadam wam słuszny to mechanizm. Antynarodowcy to agenci, tylko robią robotę obcych służb za darmo, bo są debilami.
U nas POłowę przegranego POKOlenia powinni reedukować z lewackich postaw .
JoSeed napisał/a:
Dla Julek - po dużym pączku! 🍩
"Naszym" Julkom też kupisz po pączku za taką akcję na 15-go Sierpnia, 11-go Lipca cZy 11-go Listopada?
Nie .. to pewnie na 1-go Listopada lub 25-go Grudnia.xD
Zgadłem?
KobraPan napisał/a:
"Naszym" Julkom też kupisz po pączku za taką akcję na 15-go Sierpnia, 11-go Lipca cZy 11-go Listopada?
Nie .. to pewnie na 1-go Listopada lub 25-go Grudnia.xD
Zgadłem?
Gdzież tam...u nas w kraju takich Julek nie ma! Bo i potrzeby nie ma... jest ład, demokracja, uczciwość, prawo i sprawiedliwość...
Ta muzyka w tle i już wiesz że jesteś na wschodzie. Nie wiadomo tylko, czy grają do hymnu czy do wesela.
Marianczelo napisał/a:
Prosty ze mnie człowiek i popieram to działanie Baćki. Znieważanie symboli narodowych tudzież elementów dziedzictwa narodowego powinno być karane, bez względów czy rządzi komuch, liberał czy niewidzialna ręka wolnego rynku. Dzień zwycięstwa nad faszyzmem to ważne święto wpisujące się w kulture ludów zza Buga
Jeszcze lepszy dzień zwycięstwa nad komunizmem.
Dejdwazlote napisał/a:
Jeszcze lepszy dzień zwycięstwa nad komunizmem.
No niestety komunizm upadł ale na cztery łapy, do tego udało mu się jakoś zromantyzować swoją istotę, przez co dla wielu jawi się jako walka o sprawiedliwość. "Dzień Zwycięstwa Nad Komunizmem" nigdy nie będzie świętowany, a już na pewno nie w Polsce - bo jak tu świętować go w kraju gdzie postkomuchów wybiera się na prezydentów czy wysyła jako przedstawicieli do Brukseli? Niemniej Dzień Zwycięstwa Nad Faszyzmem to ważna data - również dla nas. Komunizm powojenny był zły, ale faszyzm/nazizm to był horror który nie powinien mieć miejsca. Amen
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie