Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W Mohylewie na Białorusi grupa nastolatek pokazała środkowy palec w kierunku fajerwerków, które zostały odpalone ku czci święta z okazji "Dnia Zwycięstwa". Zrobiła się afera i milicja odszukała grupę nastolatków, po czym wysłała całą ekipę na przymusową resocjalizację. Chyba obiecały, że drugi raz już tak nie zrobią.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zmieniono 1 razy Zgłoś
JoSeed 2025-06-07, 20:26 36
Dla Julek - po dużym pączku! 🍩
Zgłoś
soten86 2025-06-07, 20:38 9
Tam to i tak lekką karę dostały. Ale racje mają jebac ich.
Zgłoś
Quassar 2025-06-07, 20:38 22
Fajne dziewoje, myślę że z czasem coraz mniej osób będzie łykać propagandę skoro coraz młodsi mają dostęp do ogólnego Internetu i mogą szybko weryfikować fakty..
Zgłoś
Mister_Klex 2025-06-07, 20:48 15
Quassar napisał/a:

Fajne dziewoje, myślę że z czasem coraz mniej osób będzie łykać propagandę skoro coraz młodsi mają dostęp do ogólnego Internetu i mogą szybko weryfikować fakty..

To i tak nic nie da, Łukaszenka i jego milicja szybko takie coś znajdą. Mam znajomego z Białorusi z którym komunikuje się przez sieć , bardzo nie lubi tematów politycznych jakby się po prostu bał wyrazić swoją szczerą opinię.
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2025-06-07, 20:57 20
Za kilka lat przyjadą do Polski robić karierę przy drogach.
Zgłoś
Konstanty_Ordon 2025-06-07, 20:58 22
NaBiałorusi, czy w Rosji nie p🤬lą się w tańcu z kobietami, pedałami i ukraińcami. Też chciałbym tak w Polsce...

podpis użytkownika

Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na działo
I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.

WYLIŻ MI DUPE
Zgłoś
Marianczelo 2025-06-07, 21:09 23
Prosty ze mnie człowiek i popieram to działanie Baćki. Znieważanie symboli narodowych tudzież elementów dziedzictwa narodowego powinno być karane, bez względów czy rządzi komuch, liberał czy niewidzialna ręka wolnego rynku. Dzień zwycięstwa nad faszyzmem to ważne święto wpisujące się w kulture ludów zza Buga
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-06-07, 21:11 4
Czarnek lubi to...
Zgłoś
Konstanty_Ordon 2025-06-07, 21:16 9
dominik666 napisał/a:

Ojejku, jaka wyszukana obelga. Myślę że jak na dziecko z kazirodczego związku to i tak nieźle ci poszło. Kto wie, może kiedyś ktoś pozwoli ci pracować nawet na magazynie. A teraz wracaj do piwnicy strugać pinokia do fotek putlera i k🤬szenki przegrywie.

Kolega chyba nadal tkwi mentalnie w 2022r. Co przyjąłeś szoszonów pod swój dach, fajnopolaczku?

podpis użytkownika

Nam strzelać nie kazano. - Wstąpiłem na działo
I spójrzałem na pole; dwieście armat grzmiało.

WYLIŻ MI DUPE
Zgłoś
POwskieSZCZYNY 2025-06-07, 21:22 10
jeśli to

Quassar napisał/a:

mają dostęp do ogólnego Internetu i mogą szybko weryfikować fakty.

ahahaha, mówisz o naszych julkach, tak? (to była ironia) idiocie nawet jak dasz rozwiązanie do ręki, to sobie nim oko wydłubie, bliskość w niczym nie pomaga. ile ty masz lat

łykanie propagandy postępuje w tempie geometrycznym na każdym możliwym polu.

a takie pokazywanie faków przez gówniary, w 99% przypadków nie ma żadnego związku z rozumieniem czegokolwiek, a wręcz przeciwnie. To efekt rozpuszczenia gówniar i ten efekt jest widoczny w każdym kraju z dostępem do mediów.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-06-07, 21:57 2
POwskieSZCZYNY napisał/a:

To efekt rozpuszczenia gówniar i ten efekt jest widoczny w każdym kraju z dostępem do mediów.

A buczenie podczas obchodów rocznic w Polsce (wiadomo kogo) to szczyt dobrego wychowania i "patriotyzmu".
Zgłoś
smc 2025-06-07, 22:06 3
Wszystkich nas nie zamkną...

Zgłoś
tolek01 2025-06-07, 22:40 9
no i prawidłowo , tępią lewactwo w zalążku
Zgłoś
karamba1 2025-06-07, 22:47 9
Bardzo dobrze głupim srakom, pomijając politykę, tereny Białorusi miały największe straty w ludziach podczas 2 WW (większe niż Polska). Z tego co widzę julkom, kazano obejrzeć film "Idź i patrz" -polecam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie