Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W Mohylewie na Białorusi grupa nastolatek pokazała środkowy palec w kierunku fajerwerków, które zostały odpalone ku czci święta z okazji "Dnia Zwycięstwa". Zrobiła się afera i milicja odszukała grupę nastolatków, po czym wysłała całą ekipę na przymusową resocjalizację. Chyba obiecały, że drugi raz już tak nie zrobią.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Dejdwazlote Wczoraj 15:36
Marianczelo napisał/a:

Prosty ze mnie człowiek i popieram to działanie Baćki. Znieważanie symboli narodowych tudzież elementów dziedzictwa narodowego powinno być karane, bez względów czy rządzi komuch, liberał czy niewidzialna ręka wolnego rynku. Dzień zwycięstwa nad faszyzmem to ważne święto wpisujące się w kulture ludów zza Buga

Jeszcze lepszy dzień zwycięstwa nad komunizmem.
Zgłoś
Marianczelo Wczoraj 16:04 1
Dejdwazlote napisał/a:

Jeszcze lepszy dzień zwycięstwa nad komunizmem.

No niestety komunizm upadł ale na cztery łapy, do tego udało mu się jakoś zromantyzować swoją istotę, przez co dla wielu jawi się jako walka o sprawiedliwość. "Dzień Zwycięstwa Nad Komunizmem" nigdy nie będzie świętowany, a już na pewno nie w Polsce - bo jak tu świętować go w kraju gdzie postkomuchów wybiera się na prezydentów czy wysyła jako przedstawicieli do Brukseli? Niemniej Dzień Zwycięstwa Nad Faszyzmem to ważna data - również dla nas. Komunizm powojenny był zły, ale faszyzm/nazizm to był horror który nie powinien mieć miejsca. Amen
Zgłoś
elim Wczoraj 16:09 3
Za kilka lat te białoruskie Julki zwieją na zachód z tego komunistycznego kartoflanego p🤬lnika Łukaszenki.
Zgłoś
kelner12 Wczoraj 16:23 2
a żeby ktoś łulkszence i putinowi wsadził w mordę tak duże dildo że przejdzie przez te ich puste czaszki na wylot sk🤬ysyny j🤬e
Zgłoś
pierdylion83 Wczoraj 20:31 2
JoSeed napisał/a:

Dla Julek - po dużym pączku! 🍩

To są prawdziwe Kobiety dysydentki, a nie te nasze od "piekło kobiet"

podpis użytkownika

Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Zgłoś
ANF82 Wczoraj 21:58
tolek01 napisał/a:

no i prawidłowo , tępią lewactwo w zalążku

czyli prawica to dyktatura wedlug Ciebie? obys tepaku nie obudzil sie kiedys w Polsce Lukaszenki,juz nie dawno przedsmak tego mielismy,gdy kaczory zamienialy nasza wolnosc na sluzalczosc wobec jednej partii zlodzieji z pisu
Zgłoś
tolek01 Wczoraj 22:03 1
ANF82 napisał/a:

czyli prawica to dyktatura wedlug Ciebie? obys tepaku nie obudzil sie kiedys w Polsce Lukaszenki,juz nie dawno przedsmak tego mielismy,gdy kaczory zamienialy nasza wolnosc na sluzalczosc wobec jednej partii zlodzieji z pisu

obyś "tępaku" otworzył kiedyś oczy i zobaczył gdzie ten kraj zmierza
Zgłoś
majeńka Wczoraj 22:25
karamba1 napisał/a:

Bardzo dobrze głupim srakom, pomijając politykę, tereny Białorusi miały największe straty w ludziach podczas 2 WW (większe niż Polska). Z tego co widzę julkom, kazano obejrzeć film "Idź i patrz" -polecam.

Tak miały, ale głównie dzięki najeźdźcom ze wschodu a nie zachodu.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Traba Wczoraj 23:49
A co taki kapitalisttczny gest Może zagrozić wielkości socializm? To co on taki słaby? Z czego on jest już nie że stali i węgla?
Zgłoś
ConantheBarbarian Dzisiaj 8:08
@NEGANxLUCILLE

Nie mogę się doczekać, żeby ich odwiedzić

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś
MorroRex Dzisiaj 10:26
Prawidłowo zrobil Lukaszenka , jeszcze kazda laga przez plery powinna wylapac.
Zgłoś
ANF82 Dzisiaj 10:56
tolek01 napisał/a:

obyś "tępaku" otworzył kiedyś oczy i zobaczył gdzie ten kraj zmierza

Ja widzę,że się rozwija w dobrą stronę,ktoś kto tylko zazdrości i interesuje się życiem innych zawsze będzie krytykował bo sam nic nie umię i nie wnosi do ogółu społeczeństwa.Polska ma się dobrze,no może prawie dobrze,bo tamci pròbują zagrabić Polskę tylko dla siebie,najlepszym obrazem tamtej władzy jest 13km autostrad,budowa elektrowni w Ostrołece i sprzedaż Twojego i mojego bezpieczeństwa mowa tutaj o Orlenie węgierskiemu czy ruskiemu Molowi oraz Saudyjczykom,teraz Polska grupa rafineryjna nie ma nic do gadania,a tamte podmioty mając większość udziałów mogą stopniowo niszczyć Orlen...
Zgłoś
T... Dzisiaj 11:21
Ciekawe co na to ten białoruski nasterydowany babochłob Aryna Sabalenka.
Zgłoś
A4boNla3hon3 Dzisiaj 13:46 1
Marianczelo napisał/a:

Prosty ze mnie człowiek i popieram to działanie Baćki. Znieważanie symboli narodowych tudzież elementów dziedzictwa narodowego powinno być karane, bez względów czy rządzi komuch, liberał czy niewidzialna ręka wolnego rynku. Dzień zwycięstwa nad faszyzmem to ważne święto wpisujące się w kulture ludów zza Buga

Tylko jest jeden mały pikuś. Białoruś podobnie jak Plolska i wiele krajów Europy środkowo wschodniej a także innych rubieży byłego ZSRR tej wojny nie wygrała.Wręcz przeciwnie kraje stały się koloniami sowietów i spora część mieszkańców tych krajów została wywieziona w głąb ZSRR gdzie byli niewolnikami. Zaś ci co zostali w kraju to na blisko pół wieku żyli w radzieckim systemie pod władzą proletariatu.

Dlatego nie zgadzam się z tobą że to znieważenie symbolu dziedzictwa narodowego.
Tymbardziej że Łukaszenka to przestępca który swój naród również zniewolił i jest sługusem Putina.
Zgłoś
Marianczelo Dzisiaj 15:01
A4boNla3hon3 napisał/a:

Tylko jest jeden mały pikuś. Białoruś podobnie jak Plolska i wiele krajów Europy środkowo wschodniej a także innych rubieży byłego ZSRR tej wojny nie wygrała.Wręcz przeciwnie kraje stały się koloniami sowietów i spora część mieszkańców tych krajów została wywieziona w głąb ZSRR gdzie byli niewolnikami. Zaś ci co zostali w kraju to na blisko pół wieku żyli w radzieckim systemie pod władzą proletariatu.
Dlatego nie zgadzam się z tobą że to znieważenie symbolu dziedzictwa narodowego.
Tymbardziej że Łukaszenka to przestępca który swój naród również zniewolił i jest sługusem Putina.

Masz dużo racji i wiem że to co napisałem miało prawo się niektórym nie spodobać. Ja uważam że dzień zwycięstwa nad faszyzmem powinien być w jakiejś formie świętowany w całej Europie, koniec kropka. Naziści to były potwory - oni ideowo mieli nas za coś pomiędzy człowiekiem a małpą. Komunizm wyzyskiwał ale nazizm tępił, odnawiał niektórym narodom -w tym i Polakom i Białorusinom- statusu człowieczeństwa. Co do władzy Baćki to kurde ciężko mi się ustosunkować. No lipa mieć despote na stołku, ale pewne aspekty silnej władzy prezydenckiej do mnie przemawiają. Zanim zaczęła się r🤬awka za Bugiem, to mieliśmy z żoną w planach ruszyć do Mińska, Brześcia bo ponoć Białoruś to piękny kraj a Białorusini bardzo w porządku, ale teraz się trochę cyka. Wycieczki normalnie kursują, wizy są wydawane
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie