📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Robicie z niego gwiazdę a tak na poważnie to on takim piłkarzom jak Aguero czy Falcao to może co najwyżej buty na treningi nosić

@up
Za taką gre u siebie na boisku (a gram regularnie co sobote) nikt by mi więcej nie podał, gdybym stał tylko w polu karnym i czekal na piłki : ) Nie ma co się podniecać, on tylko dołożył nogę i strzelił, na bramkę zapracowała cała drużyna.
Za taką gre u siebie na boisku (a gram regularnie co sobote) nikt by mi więcej nie podał, gdybym stał tylko w polu karnym i czekal na piłki : ) Nie ma co się podniecać, on tylko dołożył nogę i strzelił, na bramkę zapracowała cała drużyna.
Co mówił Piotrek Żyła po każdej bramce Lewandowskiego?
.
.
.
..
..
- No więcej to już chyba nie bedzie !
.
.
.
..
..
- No więcej to już chyba nie bedzie !
4 gole z czego tylko jeden po dobrym podaniu kolegi z drużyny, reszta to takie same sytuacje jakie ma w każdym meczu reprezentacji, a jakoś nie strzela. Wydaje mi się, że to może być szczyt jego kariery i już takiego wyczynu nie powtórzy. Życiowy mecz, ale sorry teraz zacznie mu opadać forma.

Inzaghi też wiecznie stał na granicy spalonego i tylko nogę dostawiał. Oczywiście Lewandowskiemu daleko do włoskiej legendy ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie