Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
eligurf 2013-04-25, 19:38 1
Przy całej c🤬jowości dowcipów zalewających ten portal, opinie o Lewandowskim budzą nadzieję, że duch w narodzie jeszcze nie zgasł.

podpis użytkownika

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
Gl0BaL 2013-04-25, 19:46
gabro napisał/a:

No znowu k🤬a sezonowa bohater polski teraz każdy niedzielny kibić będzie k🤬a oglądał mecze BVB i mówił jaki to on wspaniały a jak mu w meczu nie wyjdzie to już c🤬j mu w dupe tak jak wszystkim sportowcom którymi się zachwycał naród a jak zaczeło nie wychodzić to teraz od najgorszych jadą. C🤬j mnie to obchodzi że polak skoro i tak gra dla szwabów wielki c🤬j mu w dupę!!!. Ja tam kibicuje RM i mnie tylko wk🤬ił wczoraj że musiałem mecz wyłączyć

Dla twojej wiadomości oglądam mecze BVB od momentu wstąpienia do Dortmundu polaków, nie jestem jakimś sezonowcem więc szczym ryj.
Zgłoś
FloppyBeat 2013-04-25, 20:45
co wam przeszkadza ze bramki strzela , nie ważne jak ważne że strzela . Statystyka Lewandowskiego to 18 strzalow na bramke 10 bramek
Zgłoś
M................x 2013-04-25, 21:04
p🤬lenie, mourinho teraz przez tydzień nie zaśnie
Zgłoś
ulifont 2013-04-26, 9:35
jakby mu wiecej zapłacić tak z 20 milionów za bramke to by i u nas coś strzelił do porządku i nie piszcie że nie ma u nas z kim grać ! Błaszczykowski,Piszczek,Boruc,Tytoń są u nas dobrzy zawodnicy,jeszcze by sie kilku średnich znalazło, no ale u nas za mało sie im płaci .Nie ważna pasja i patriotyzm a haj$ haj$ haj$

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
h................l 2013-10-18, 21:22
Myślę, że patrząc na koncycję Lewandowskiego to te strzeolone Realowi gole bedzie wspominał jako największe swoje osiągnienięcie
Zgłoś