Sentyment do starych programów rozrywkowych u Mnie wrócił, więc zacząłem przeglądać...natknąłem się na dawno emitowany "Maraton uśmiechu", gdzie prezentowane były umiejętności, interpretacja oraz kawały uczestników programu.
Teraz już zrozumiałem skąd Karol Strasburger brał lekcje.
Konto usunięte
2013-03-31, 16:26
Kiedyś ludzie piali z tego jak pawiany, teraz jest moda na nazywanie wszystkiego "sucharem" i wszyscy powtarzają to jak mantrę pod każdym żartem

to jest już nudneeee...
Konto usunięte
2013-03-31, 16:47
k🤬a jak dobrze ze tej tlustej swini juz nie ma w tv, na rzyga sie zbieralo od samego widoku, a jak jeszcze ryja otworzylo to juz wogole...
Konto usunięte
2013-03-31, 17:01
tym ludziom na widowni to chyba placili zeby sie smiali z tych marnych zartow ...
podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?
Ja: Bo to poj🤬e...
Konto usunięte
2013-03-31, 23:53
będzie szołmenem dla wszystkich dziewczyn, bo jak pokaże zęby to wszystkie poszczają się ze śmiechu
Konto usunięte
2013-04-01, 0:29
K🤬a, ten w kamizelce to typowy stulejarz. Przegrał życie.
Jak ten program się nazywał? Za cholerę nie mogą sobie przypomniec... :_:
Prima Aprilis, tylko spóźniony. hehć
Konto usunięte
2013-04-02, 3:50
Haha typ miał 0 głosów

jak się zawstydził!
wiesiors4 - chyba Ty z tego piałeś...
Nie ma jak wrzucic program sprzed kilku(nastu) lat i narzekac, ze suche. C🤬ja do mordy, a nie piwo dostaniesz za taki opis.
wiesiors4 napisał/a:
...teraz jest moda na nazywanie wszystkiego "sucharem" i wszyscy powtarzają to jak mantrę pod każdym żartem
to jest już nudneeee...
Nie zauważyłem takiej mody. Albo bo nie spędzam całego czasu na necie albo bo już nie chodzę do szkoły