Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-06-03, 19:07
Driver19cm napisał/a:

A kto powiedział, że się doj🤬em do jakiejś szyby ? Gościu pisze bajki regularnie. Wymysły jego chorego umysłu. Poczytaj co pisał w przeszłości. Wtedy przyznasz mi rację i dostaniesz karę, albo przelejesz mi 50 dyszek na konto, albo taśtniesz tacie, aż po jaja, nagrasz to i wrzucisz na sadola

Nie piszę bajek, tylko opisuję sytuację z dawnych lat.
Uwierz mi, że lata 90 były o niebo ciekawsze, niż ta parodia dzisiaj.
Zgłoś
Trolik1 2025-06-03, 19:30
Maro72 napisał/a:

Ale jaki kozak, jeszcze szedł naj🤬 pieskom za to , że go bezczelnie zatrzymali. Szacun się należy.

Dokładnie. Ostatnio czytałem o gliniarzach w chyba Nowej Zelandii, jak im się Polak trafił i też tak wyskoczył. To prawie kulkę zaliczył, bo tam się nie πr.
Zgłoś
dumad 2025-06-03, 21:25
C🤬jowy samochod. U mnie w mercedesie jak wrócisz bieg i otworzysz drzwi to nie ruszy i nie wbije biegu. Dopiero jak sie zamknie drzwi mozna włączyć D

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
anakin 2025-06-03, 22:01
dumad napisał/a:

C🤬jowy samochod. U mnie w mercedesie jak wrócisz bieg i otworzysz drzwi to nie ruszy i nie wbije biegu. Dopiero jak sie zamknie drzwi mozna włączyć D

właśnie coś jest ewidentnie nie tak. W Audi, jeżeli otworzysz drzwi automatycznie przerzuca się na tryb "P" + załącza się ręczny. gość powinien udać się przede wszystkim na serwis mechaniczny.
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-06-03, 22:02
Driver19cm napisał/a:

A kto powiedział, że się doj🤬em do jakiejś szyby ? Gościu pisze bajki regularnie. Wymysły jego chorego umysłu. Poczytaj co pisał w przeszłości. Wtedy przyznasz mi rację i dostaniesz karę, albo przelejesz mi 50 dyszek na konto, albo taśtniesz tacie, aż po jaja, nagrasz to i wrzucisz na sadola

K🤬a masz fantazję 😄

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-03, 22:14
Kozła666Stopa napisał/a:

C🤬j mnie jego bajki, 50 pln to płacisz żeby ktoś z tobą na spacer poszedł, a tasowac po jaja możesz swojej matce.

Przelewasz kasę, czy idziesz do pokoju starego?

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
smc 2025-06-04, 1:13 1
Driver19cm napisał/a:

Przelewasz kasę

Ja bym Ci wysłał te 50zł, ale urząd skarbowy potraktuje to jako dochody z prostytucji. Na Twoim miejscu bym nie ryzykował...
Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-04, 7:42 1
Driver19cm napisał/a:

K🤬a ile razy się tak robiło, na tych przejazdach wahadłowych

twoja głupota pcha cie do przodu byś był widoczny ? ja dwóm przyj🤬em gościa z bmw wyciągnąłem, a baba w audi q dostała z liścia wychowywanie bez stresowe lekcja do końca życia
Zgłoś
Johny035 2025-06-04, 12:04
Zamiast wsiąść do tego samochodu, to ten go ciągnie
Zgłoś
MDR 2025-06-04, 20:51
Velture napisał/a:

Oglądałem to na yt. Dostał 500zł mandatu i 15 punktów.
Doj🤬i go tylko za czerwone światło.
Za nic innego.
Dzisiaj na yt to widziałem i było napisane.

No to w takim razie dziwne jest zachowanie policjantów bo powinni od razu wyskoczyć za tirem który ewidentnie pierwszy się wj🤬 na czerwonym.
Zgłoś
Tatra93 2025-06-04, 21:22
naj🤬y to do domu
Zgłoś
janiestad666 Wczoraj 17:01
kranik123 napisał/a:

Typowy kierowca Audi lepiej obsługuje drożek kolegi.

A przeciez mial klakson w zasiegu reki, te k🤬y w audi integruja klakson z hamulcem przeciez, czesto to widac na filmikach. Wystarczylo nacisną klakson i samochod by zahamowal
Zgłoś