podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?K🤬a ile razy się tak robiło, na tych przejazdach wahadłowych
Kiedyś, w latach 90 spotkałem w połowie drogi takiego delikwenta. Za c🤬ja nie chciał cofnąć. Podniosłem cegłę z drogi i wj🤬em mu do środka przez przednią szybę.
Całe szczęście, że nie było telefonów komórkowych i kamerek, więc obyło się bez konsekwencji.
Teraz już bym się nie odważył.
Kiedyś, w latach 90 spotkałem w połowie drogi takiego delikwenta. Za c🤬ja nie chciał cofnąć. Podniosłem cegłę z drogi i wj🤬em mu do środka przez przednią szybę.
Całe szczęście, że nie było telefonów komórkowych i kamerek, więc obyło się bez konsekwencji.
Teraz już bym się nie odważył.
A potem się obudziłeś z płaczem, przybiegła wystraszona mama, zmieniła zmoczone prześcieradło i poszedłeś spać dalej
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
P🤬lisz, kiedyś samochody nie miały klejonych przednich szyb, więc historia jak najbardziej mogła mieć miejsce.
W sumie w temacie, weź w końcu znajdź dla siebie miejsce, w butelce z moczem, albo stojąc między lasem a poboczem.

Pięknie im sie frajer trafił. Brawo. Czerwone światło. Podwójna ciągła. To bedzie jakies 90 punktów karnych i 30 tys zł mandatu.
Ale ciężarówka też popruła na czerwonym i jej nie gonili!
[ Dodano: 2025-06-03, 17:01 ]
Typowy kierowca Audi lepiej obsługuje drożek kolegi.
*Drążek
Pięknie im sie frajer trafił. Brawo. Czerwone światło. Podwójna ciągła. To bedzie jakies 90 punktów karnych i 30 tys zł mandatu.
Oglądałem to na yt. Dostał 500zł mandatu i 15 punktów.
Doj🤬i go tylko za czerwone światło.
Za nic innego.
Dzisiaj na yt to widziałem i było napisane.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
P🤬lisz, kiedyś samochody nie miały klejonych przednich szyb, więc historia jak najbardziej mogła mieć miejsce.
W sumie w temacie, weź w końcu znajdź dla siebie miejsce, w butelce z moczem, albo stojąc między lasem a poboczem.
A kto powiedział, że się doj🤬em do jakiejś szyby ? Gościu pisze bajki regularnie. Wymysły jego chorego umysłu. Poczytaj co pisał w przeszłości. Wtedy przyznasz mi rację i dostaniesz karę, albo przelejesz mi 50 dyszek na konto, albo taśtniesz tacie, aż po jaja, nagrasz to i wrzucisz na sadola
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?