McSadol napisał/a:
Tam już chyba nie ma normalnych ..
a kiedykolwiek jacyś byli?

Poląć beną i podpalić, może pies op🤬li na ciepło
podpis użytkownika
Ola gringo
sk🤬ysynu abyś ginął w męczarniach
podpis użytkownika
Lubię cię
Polaczki, cicho tam, wy się nie znacie, to pewnie jest wielki patriota, zapewne jakiś ruski bohajter narodowy, dumny ruski Wagnerowiec, niedawno wrócił z frontu i właśnie nazwano na jego cześć jakiś przystanek autobusowy w Starozapiździsku na Syberii, wam to daleko do tej cywilizacji, co wy tam macie jakiś Kościuszko czy Dąbrowski...
K🤬a, co za znieczulica j🤬a. Przecież na pewno ktoś widział co się tam dzieje. Zamiast pomóc to siedzą na dupach, a chłop taki naj🤬y, że w pojedynkę na pewno nie da rady zaj🤬 tego burka.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
42MB półtoraminutowy filmik... Zlituj się nad ludźmi.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
I dlatego się właśnie odśnieża przestrzeń publiczną. Żeby kacap mógł zaj🤬 przy takiej wywrotce łbem o krawężnik i w połowicznym paraliżu zastanawiać się, czy przyczyną jego śmierci będą wydzieliny ciała w spazmach zalewające jego drogi oddechowe, krwotok z pustego łba czy może wyziębienie organizmu.
spokojnie.na pewno ruskie patusy z neta go namierzyly.,i gdzies juz krazy video po telegramie jak ma ryj wymalownay atramentem
Naturalnym jest że człowiek wielce słaby i niemoralny znęca się nad słabszym zwierzęciem. Mam nadzieję że trafi kiedyś na większego psiaka który pomyśli podobnie do niego

podpis użytkownika
officialpsds.com/images/thumbs/Desert-eagle-psd60187.png
c🤬ja zawiązać na tej smyczy i robić mu to samo co on z tym kundlem, nie jestem psiarzem, ale k🤬a jak Ci fiucie zwierzę nic złego nie robi, to na c🤬j mu Ty człeku zło wyrządzasz? Nie ma obowiązku posiadania psa. Są schroniska, oraz chętni którzy takiego niechcianego przygarną