45-letni Anatolij Fenin zasttzelił 51-letniego Nikołaja Oniszczenkę.Oniszczenko próbował się schować , ale został ranny, po czym Fenin dobił go strzałem w głowę.
Po dokonaniu morderstwa Fenin uciekł z miejsca zbrodni, a następnie próbował popełnić samobójstwo. Teraz lekarze walczą o jego życie.
"Teraz lekarze walczą o jego życie."
Po co walczą o jego życie?
przecież to kAcap, kacap! na front gO! to są orki! orków nie szkoda! UGA-BUGA! UUU-UUU
my jesteśmy Europejczykami, my idziemy w stronę postępu, a u nich? jak w jaskini, dalej mają dostęp do broni, to takie obrzydliwe, a fuj!
poza tym, siku, kupa, polska gupia!
<ukłon>
213213 napisał/a:
przecież to kAcap, kacap! na front gO! to są orki! orków nie szkoda! UGA-BUGA! UUU-UUU
my jesteśmy Europejczykami, my idziemy w stronę postępu, a u nich? jak w jaskini, dalej mają dostęp do broni, to takie obrzydliwe, a fuj!
poza tym, siku, kupa, polska gupia!
taa jak w jaskini xD a auto które tam stoi to Omoda 5 xD
Cezzar napisał/a:
taa jak w jaskini xD a auto które tam stoi to Omoda 5 xD
rzucić prosty sarkazm na sadistic i zobaczyć jak nie siada, epicki widok. niezapomniane wrażenia.
O!
La lalalala la lalala la.
Bum tarara, bum tarara, byl kacam, nie ma kacapa, nara xD
[ Dodano: 2025-03-04, 17:05 ]
Kacap*
Gdzie z tą cenzurą? Panie!
"Teraz lekarze walczą o jego życie."
Po c🤬j?
Walczą o jego życie żeby trafił na front żeby zostać mięsem armatnim.
Ma sens.
podpis użytkownika
Tu byłem. Tony Halik 2021
zakratkowane filmiki to se sami oglądajcie
Zawsze mnie ciekawiło, jak ci lekarze "walczą" o życie pacjenta? Kolejno każdy z każdym czy system pucharowy? Ale jak rozumiem, to zwycięzca ostatecznie to życie wygrywa, tak?
Oby też zdechł i cyk 2 kacapów mniej 😀