Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
bezsensowna rywalizacja. mięśnie przyzwyczajają się do danego typu obciążenia. jeśli murzyn co dzień ćwiczy na drążku a tu nagle dają mu sztangę, to nic dziwnego, że wymięknie. sam tak miałem kiedy ćwiczyłem pompki. potrafiłem zrobić 100 w serii, potem myślałem, że dam radę z podciąganiem. podniosłem się 3 razy i koniec.
Wniosek z powyższego filmiku jest dosyć prosty, jeżeli chcesz mieć dobrą rzeźbę ćwicz własnym ciężarem ciała natomiast jeżeli chcesz mieć prawdziwą siłę i wytrzymałość musisz ćwiczyć większym ciężarem niż twoje ciało. Widzimy tu też różnice w rodzaju stworzonych mięśni biały ma więcej siły i wytrzymałości a czarny ma więcej szybkości i zręczności. Nie jestem ekspertem ale słyszałem że w zależności o typu treningu można wytworzyć trzy rodzaje włókien mięśniowych : szybkość, siła , wytrzymałość. Każdy ze sportów potrzebuje innego typu tkanki np kolaże - wytrzymałość, sporty walki - szybkość, strong men - siła. Ale za zwycięstwo białego zawsze piwerko
@zgonex Bo nie wpadłeś na to że pompki ćwiczą mięśnie odpowiedzialne za inny ruch niż podciąganie. Gdybyś pomyślał i tak jak ten murzyn ćwiczył wszystkie mięśnie to byś na drążku śmigał jak on. Jak się chcesz brać za jakiekolwiek ćwiczenia to najpierw się dowiedz co i jak, a nie same pompki i się dziwi że się podnieść na drążku nie potrafi.
Wniosek z powyższego filmiku jest dosyć prosty, jeżeli chcesz mieć dobrą rzeźbę ćwicz własnym ciężarem ciała natomiast jeżeli chcesz mieć prawdziwą siłę i wytrzymałość musisz ćwiczyć większym ciężarem niż twoje ciało. Widzimy tu też różnice w rodzaju stworzonych mięśni biały ma więcej siły i wytrzymałości a czarny ma więcej szybkości i zręczności. Nie jestem ekspertem ale słyszałem że w zależności o typu treningu można wytworzyć trzy rodzaje włókien mięśniowych : szybkość, siła , wytrzymałość. Każdy ze sportów potrzebuje innego typu tkanki np kolaże - wytrzymałość, sporty walki - szybkość, strong men - siła. Ale za zwycięstwo białego zawsze piwerko
Stary, ale wiesz o tym że 3/4 "czołowych" kalisteników ćwiczy na siłowni gdy nikt nie patrzy? To jak te dresiki jot pe - niby mają fantazje o policjantach a jak im ktoś ukradnie rower pierwsi biegną na komisariat.
.Piotrek napisał/a:
Stary, ale wiesz o tym że 3/4 "czołowych" kalisteników ćwiczy na siłowni gdy nikt nie patrzy? To jak te dresiki jot pe - niby mają fantazje o policjantach a jak im ktoś ukradnie rower pierwsi biegną na komisariat.
prostuje,cwicza na silowni ale czy wiesz jak??zwiekszaja swoja mase(przez dorzucenie ciezaru do podciagania czy cos) a nie robia klate,barki itp...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie