Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
konto usunięte 2015-08-11, 17:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
binladden 2015-08-11, 17:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mesjasz19 2015-08-11, 18:27 44
Przecież to było do przewidzenia. Kalistenka polega na treningu z obciążeniem własnego ciała więc jaki sens robić taką konkurencję.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-11, 20:17 1
Ale czarnemu mina zrzedła. Koleś go po prostu pozamiatał.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-11, 21:26 1
Aż się zmęczyłem jak to oglądałem.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-11, 22:32 1
Zgłoś
filip_czarny 2015-08-11, 22:47
Bez ogladania dalem browara...
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-11, 23:27 8
A ta biała szmata i tak pusci sie z czarnym
Zgłoś
Tafeuszek 2015-08-11, 23:55 1
Nie ma nic bardziej śmiesznego niż koksu na nóżkach z patyków.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-12, 0:49 6
Wniosek z powyższego filmiku jest dosyć prosty, jeżeli chcesz mieć dobrą rzeźbę ćwicz własnym ciężarem ciała natomiast jeżeli chcesz mieć prawdziwą siłę i wytrzymałość musisz ćwiczyć większym ciężarem niż twoje ciało. Widzimy tu też różnice w rodzaju stworzonych mięśni biały ma więcej siły i wytrzymałości a czarny ma więcej szybkości i zręczności. Nie jestem ekspertem ale słyszałem że w zależności o typu treningu można wytworzyć trzy rodzaje włókien mięśniowych : szybkość, siła , wytrzymałość. Każdy ze sportów potrzebuje innego typu tkanki np kolaże - wytrzymałość, sporty walki - szybkość, strong men - siła. Ale za zwycięstwo białego zawsze piwerko
Zgłoś
TheByQ 2015-08-12, 1:40 18
Zgłoś
.Piotrek 2015-08-12, 7:52 5
galax22 napisał/a:

Wniosek z powyższego filmiku jest dosyć prosty, jeżeli chcesz mieć dobrą rzeźbę ćwicz własnym ciężarem ciała natomiast jeżeli chcesz mieć prawdziwą siłę i wytrzymałość musisz ćwiczyć większym ciężarem niż twoje ciało. Widzimy tu też różnice w rodzaju stworzonych mięśni biały ma więcej siły i wytrzymałości a czarny ma więcej szybkości i zręczności. Nie jestem ekspertem ale słyszałem że w zależności o typu treningu można wytworzyć trzy rodzaje włókien mięśniowych : szybkość, siła , wytrzymałość. Każdy ze sportów potrzebuje innego typu tkanki np kolaże - wytrzymałość, sporty walki - szybkość, strong men - siła. Ale za zwycięstwo białego zawsze piwerko

Stary, ale wiesz o tym że 3/4 "czołowych" kalisteników ćwiczy na siłowni gdy nikt nie patrzy? To jak te dresiki jot pe - niby mają fantazje o policjantach a jak im ktoś ukradnie rower pierwsi biegną na komisariat.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-12, 9:49
galax22 napisał/a:

.Piotrek napisał/a:

Stary, ale wiesz o tym że 3/4 "czołowych" kalisteników ćwiczy na siłowni gdy nikt nie patrzy? To jak te dresiki jot pe - niby mają fantazje o policjantach a jak im ktoś ukradnie rower pierwsi biegną na komisariat.

prostuje,cwicza na silowni ale czy wiesz jak??zwiekszaja swoja mase(przez dorzucenie ciezaru do podciagania czy cos) a nie robia klate,barki itp...
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-12, 9:56
Zwróćcie uwagę na to, ze sylwetka powerliftera nie wygląda na jakąś potężną. Ot zwykły facet na siłce z "tej polowy" uczęszczających.

Wszystko zależy od celu jaki chcemy osiągnąć. W gruncie rzeczy kalistenika jest sensowniejsza, bo na co komuś umieć dźwigać ciężary, gdy można mieć zdrową i aktracyjną sylwetkę? Ale sam wolę siłownię niż się podciągać, bo tak i tyle. Akurat wczoraj zacząłem znów trening, taki żeby jednocześnie schudnąć i nabrać mięśni, ergometr wioślarski wydaje mi się ku temu optymalny do tego urządzenia na różne mięśnie, ale bez typowych ćwiczeń ze sztangą, bo mam problemy zdrowotne.

Kto nie zna ergometru niech sobie to obejrzy:

To ćwiczenie na ręce, plecy, nogi, serce. Postrzegam je jako alternatywę i uzupełnienie dla kalisteniki. Jak widzicie ludzie wysiadają już po paru minutach... ale jak się płynie wolniej można płynąć i godzinę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem