Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Kampania społeczna
konto usunięte • 2013-01-22, 11:41
Kampania społeczna.

Mój stosunek do trawy jest obojętny, więc dup nie spinać.
Osobom preferującym alkohol, proponuję podejść do rysunku z dystansem.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-22, 14:19 2
inwalida_umysłowy napisał/a:

Co za dużo to i świnia nie zje.
Witaminy też można przedawkować.
Można wyskoczyć na piwko z kumplami i się dobrze bawić bez chorych jazd.
Można też jarać dzień w dzień i kręcić film we własnej głowie, tracąc kontakt z rzeczywistością.

Nie jestem przeciwnikiem palenia, ale widząc osoby, które palą dzień w dzień i narzekają, że towar coraz słabszy, jest to dość przykry widok.

skoro mozna wyskoczyc na piwko i sie dobrze bawic to czemu jak sie jara to dzien w dzien przeciez na jointa z kumplami tez mozna wyskoczyc, a zuli i meneli nie widujesz ? bo ja widuje i to duzo , i uwierz mi ze nawet jesli ktos jara dzien w dzien nie doprowadzi sie do takiego stanu jak typowy alkocholik , bum , czy zul

PKSdriver napisał/a:

A swoją drogą, to jednak fakt, że teraz są maczanki, pierdółki i trudno dostać coś konkretnego.

to ze tobie trudno dostac cos konkretnego to nie znaczy ze kazdy tak ma kwestia znajomosci
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 14:44 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 15:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
papryka244 2013-01-22, 15:22 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 15:31 5
Zgłoś
inwalida_umysłowy 2013-01-22, 15:48
Zgłoś
Dies__Irae 2013-01-22, 16:03 2
inwalida_umysłowy@

widać, że nick zobowiązuje. poczytaj sobie trochę, żeby potem nie pier*olić takich głupot. skąd czerpiesz wiedzę o ziele? z Klanu czy z Ojca Mateusza?

długotrwałe dostarczanie THC do organizmu powoduje zjawisko tolerancji odwrotnej, a wiec im więcej palisz, tym mniej potrzebujesz aby się zjarać...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-22, 16:13 1
Zgłoś
Melooksg 2013-01-22, 16:23
@inwalida_umyslowy

Jeżeli ktoś jara pierwszy raz to zazwyczaj prawie w ogole nie ma bani, ponieważ płuca nie są przystosowane i więcej się nakaszlesz niż najarasz chyba, że palisz fajki, to nie masz tego problemu, ale wtedy upalisz się tak samo jak ten co jara więcej :-3

----------

Do kolegów tam wyżej... teraz wam nawet najlepszy kumpel nie sprzeda czystej baki, chyba, że ma własne, letnie siejki i sam wie, że nic do nich nie dolewał, ale jeżeli sam bierze od dilera to zawsze dostanie chemika
Zacznijmy od tego, że po czystej trawie masz słabą banie, a żeby mieć lepszą klepe po naturalu musiałbyś niezłą ilość spalić.
Mój znajomek przez jakiś czas próbował swoją roślinkę uhodować to musiał ją polewać jakimiś biohumusami i innymi środkami owadobójczymi, poprawiającymi rośnięcie rośliny i różnymi innymi.

---------

Co do tematu
Osobiście wolałbym palić niż pić, ale palonko to drogi sport, a w dodatku przypałowy.
Dużo się już napaliłem, ale obecnie mam detox już czwarty miesiąc i w cale nie mam potrzeby jarania ! ;>
Dobra gastrofaza zawsze spoko ! pozdro
Zgłoś
inwalida_umysłowy 2013-01-22, 16:29
Dies__Irae napisał/a:

inwalida_umysłowy@

widać, że nick zobowiązuje. poczytaj sobie trochę, żeby potem nie pier*olić takich głupot. skąd czerpiesz wiedzę o ziele? z Klanu czy z Ojca Mateusza?

długotrwałe dostarczanie THC do organizmu powoduje zjawisko tolerancji odwrotnej, a wiec im więcej palisz, tym mniej potrzebujesz aby się zjarać...

Z "Klanu".
Przekaz podprogowy specjalnie dla Ciebie:
Nie pisałem o ilości potrzebnej do upalenia a o jakości.
Nie wiem czemu się tak spinasz. Nie będę już prowadził z Tobą dialogu, niezależnie od tego jak bardzo będziesz próbował mi pocisnąć.
Peace, że tak napiszę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-23, 9:32
Popieram to, co kiedyś powiedział JKM. Chcesz jarać czy brać jakiekolwiek inne świństwo? - OK, Twoja sprawa, masz do tego prawo, ale miej świadomość, że my nie będziemy Cię leczyć za nasze pieniądze. Podpiszesz kwit, że jesteś wyłączony z ubezpieczenia społecznego i sam pokryjesz koszty ewentualnego leczenia, a możesz robić co tylko zechcesz.

Jeśli ludzie są tak głupi, aby marnować sobie życie, to po co im tego zabraniać?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem