👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wiele ciekawsze niż te dzisiejsze beznadziejne kreskówki ;/
No i wiadomo kto stoi za kanibalizmem, spójrzcie na kolor skóry tubylców!
1:47 widzicie jaką oni mają zaawansowaną technologię w mordzie? dlatego zawsze dopadają ofiary, bo gonią i potem z pewnej odległości wysuwa im się z paszczy taki mechanizm, który mają zamiast mózgu....
ale mogę się też mylić...
ale mogę się też mylić...

Co zrobić żeby głodne dzieci nie chodziły w afryce?
Uciąć im nóżki
Uciąć im nóżki
@up
No powiedział że tak ale musisz przynieść pedał do rozpędzenia wehikułu do nad świetlnej.Ehh jaki niedomyślny.
No powiedział że tak ale musisz przynieść pedał do rozpędzenia wehikułu do nad świetlnej.Ehh jaki niedomyślny.

Warto zauważyć że klasyczny Walt Disney nigdy nie animował ludzi... tylko zwierzęta i czarnych
Skróty wyrazów, które kończą się na ich ostatnią literę, pisze się bez kropki

Cytat:
Warto zauważyć że klasyczny Walt Disney nigdy nie animował ludzi... tylko zwierzęta i czarnych
A myszka Miki to była zwierzem czy bambusem?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie