Nie jest to sadystyczne, nie są to również "inne czarności" jednakże uważam, że dużo ludzi powinno sobie to uświadomić. Dlatego zależy mi na tym, żeby jakoś weszło na główną. Jeżeli było to dobrze, ale nie zaszkodzi przypomnieć tym, którzy widzieli albo pokazać tym, którzy nie widzieli.
Reszta w komentarzach
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-18, 13:40
Adam Szmit ? To ten o skakaał zawsze przed małyszem ?
Jakby to wszystko było takie proste... Keynesiści powiedzą konsumujcie i to też może zadziałać. Kwestia uniwersalności koncepcji ekonomicznych jest przedmiotem badań historii myśli ekonomicznej, ale ogólnie odpowiedź na dużo pytań w ekonomii brzmi "to zależy' btw z tego co słyszałem to w UK nie jest już tak kolorowo, premier poobcinał social i nagle brytole muszą oglądać się za robotą.
konto usunięte
2013-05-18, 14:17
urządziłem długą wycieczkę na górę, żeby wstawić piwko. Doceń to ziomuś
Ach.. nie mogę się już doczekać aż to wejdzie na główną i będe mogł podziwiać z rozkoszą ból dupy socjalistów pozbawionych merytorycznych kontragrumentów przeciw kapitalizmowi.
Świetny materiał. Piwko zimne dla Ciebie.
Mołgbym prosić o źródło?
erythnul napisał/a:
Ach.. nie mogę się już doczekać aż to wejdzie na główną i będe mogł podziwiać z rozkoszą ból dupy socjalistów pozbawionych merytorycznych kontragrumentów przeciw kapitalizmowi.
Świetny materiał. Piwko zimne dla Ciebie.
Mołgbym prosić o źródło?
Dzięki
for.org.pl/pl/a/2342,Jaroslaw-Kazmierczak
RockyWood, polski król na obczyźnie.
konto usunięte
2013-05-18, 16:53
Aragon1988 napisał/a:
Keynesiści powiedzą konsumujcie i to też może zadziałać.
Przecież nigdzie i nigdy nie zadziałało...
konto usunięte
2013-05-18, 17:06
Dzięki ziomek czytałem, Henrego Hazlitta, a teraz przeczytam jeszcze Adama Smitha.
Specjalnie się zalogowałem, żeby ci piwo dać.
konto usunięte
2013-05-18, 17:12
Kapitalizm pochodzi od capita - co oznacza umysł a nie kapitał