Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
BEPO 2014-02-23, 14:45
Póki co bomba wstrzymany bo 4funtv nie chce oddać praw autorskich ;s
a co do rysunków pierwsza klasa
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 14:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 15:04
Zgłoś
Bender1988 2014-02-23, 15:10 2
@ostrysadoll z głowy rysuję wszystko, czasem wzoruję pozę na czymś

@BEPO hehehe no to już rozumiem

@isitsaturday furry to nie moje klimaty, jessfox.deviantart.com/art/Anthro-Tutorial-No-1-44755965, ogólnie wpisz na deviantarcie, tam poszukaj, bo jest masa prac na których można by się wzorować, tutoriale może też się znajdą, na bank znajdziesz tam coś pomocnego. Nie można się zacząć porównywać do innych rysowników, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto rysuje lepiej-porównywanie się- zniechęca. Nie raz szukając jakiejś inspiracji, patrząc na prace innych odechciewało mi się chwytać za długopis-wiedząc, że czego bym nie narysował, nie otarł bym się o ich poziom. Ale trzeba próbować, niby banał, ale z czasem rysuję się lepiej.
Zgłoś
Butter 2014-02-23, 16:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-23, 16:23
@up: W przebieraniu się za pluszaki nie ma nic zajebistego, przynajmniej dla mnie. Owszem, rozumiem tych ludzi, jedni lubią weekendowe wypady na ryby ze znajomymi, inni wspinaczkę wysokogórską, jeszcze inni pajacują w strojach psów. Zawsze to jakieś hobby, ale ja się do nich nie zaliczam. Powiedziałem tylko, że lubię rysunki, takie jak np. ten:
i że chciałbym umieć tak rysować. Nie ma nic pedalskiego w rysunkach. Sam pewnie w dzieciństwie oglądałeś bajki rysunkowe.

Wspomniałem o guro w wersji loli/furry, ale każde guro jest zajebiste.
Zgłoś
Vinsix 2014-02-23, 22:39
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2014-02-23, 22:53
Zgłoś
Treter 2014-02-24, 19:18
Miło ogląda się naturalny talent, któremu nikt nie wmawia, że maniera w rysunkach to coś złego. Powiadam wam ludzie- nic tak nie niszczy oryginalności i pasji do tworzenia jak szkoła artystyczna! Wiem, co mówię.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem