Jesteście za czy przeciwko i dlaczego?
I czy przydałoby się jakiegoś sadystę, masochistę dorwać, coś mu zrobić (5:15)

?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
według mnie powinna być kara śmierci i pokazywana nawet w telewizji dlaczego ?? ju mówię większość ludzi boi się bólu a najbardziej śmierci myślę że dawało by im to do zrozumienia że nie wato a w tych czasach mało kiedy dostaje się dożywocie karą za morderstwo nawet podwójne jest max 25 lat czemu ?? luki w prawie osoby podają się za niepoczytalne spędzają kilka lat na leczeniu w szpitalu psychiatrycznym wychodzą i dalej mogą szerzyć przestępstwo a praca powinna być dla wszystkich więźniów tak jak w USA np kosić rowy stalowymi kosami czy sprzątanie poboczy ale MYŚLĘ ze ten zas..... rząd woli pilnować swojej dupy niż dbać o dobro innych
konto usunięte
2012-11-19, 21:35
Sprawiedliwa kara." Oko za oko".
konto usunięte
2012-11-19, 21:42
'Państwo nie może odebrać życia po to, aby przekonać nas, że odbieranie życia jest złem' - Umberto Eco
Niektórzy ludzie nie są za karą śmierci bo nikt z ich rodziny nie został zamordowany takie moje zdanie. Ja oczywiście jestem za karą.
konto usunięte
2012-11-20, 12:57
jak sa idealne dowody i winny sie przyzna bez nagonki to jestem na 100% pewny ze musi wroci